Pets to Canada
-
почему ужас? я не знаю как по другому, я ж с собой туалет с песком не возьму в самолёт. у нас всё было хорошо, я горшок купила за ранее и она сразу сходила в туалет, как только мы заселились
-
у меня были пелёнке с собой, если бы она уписалась, я бы поменяла
-
Это долго терпела она, 21 час. А по другому никак.
-
конечно, по другому никак
-
Добрый вечер будем лететь у нас 2 собаки и 1 котёнок все до 8 кг нас 2 человека , пустят ли всех животных в салон ?
-
нет, пускают или котов или собак
-
Тобиш кто-то из них должен поехать в багаже
-
да, к сожалению или взять два разных рейса и лететь отдельно
-
Підкажіть хто бронював собаку окремим рейсом через Cargo? Собака амстаф. Яку вибрали авіакомпанію? З Варшави до Едмонтону!
-
Нет, сейчас титры для пересечения границы не нужны
-
Всім доброго вечора/ранку /дня Хто летів з котиком в салоні, яка переноска була? Хочу купити, та не знаю яку.. Дякую за відповіді
-
Чи можна такого плану?
-
А у вас окремий квиток з Торонто до Ванкувера? Бо мені не додали кота West jet доки не купила в них окремий квиток, а був єдиний, довелося відмінити.
-
Так там в паспорті можна вписати 2 власника
-
Так окремий квиток з Торонто до Ванкувера West Jet от думаю як з ними зв'язатись щоб додали собаку. З Варшави до Торонто LOT
-
Дзвонила по скайпу на номер +18889378538
-
Оо, супер за інфо спробую теж так позвонити)) і як в кінці з котом довелося міняти квитки?
-
Нет, одно животное в багаж
-
У нас в салоне летит 2 кота, 2 собаки и 1 собака в багаже
-
Брала квиток єдиний на Condor, повернули гроші за квиток на West jet, і окремо купила ще раз.
22684/176145