Pets to Canada
-
Вибачте не по темі, а ви з фоіллес візою вилетіли чи з вклеєною в паспорті?
-
Здравствуйте! Кто летел с большой собакой WestJet (в «checked baggage») проверяли ли размеры клетки перед посадкой? Если будет на 3см больше - критично ли? И еще вопрос, если рейс с пересадкой около 5 часов, собаку разрешат забрать погулять или она в клетке с пункта А в пункт Б?
-
думаю, що рюкзак не зручно буде поставити під сидіння у літаку. принаймі кішці буде не зручно. У нас один рюкзак і три кішки . Ми ще не летимо, тому замовила дві переноски нові, бо з цього, що маю, лише одна підходить для літака.
-
Дякую)
-
у закріплених повідомленнях групи є фото з параметрами переноски, гляньте.. Але щоб точно прям такі були параметри, то не так просто знайти . Головне щоб переноска не була надто велика і можна було пригнути. Висота здається не більше 23-25 см, а десь читала, що менше. Так розумію в різних авіа можуть бути свої вимоги.
-
переважно на сайті авіа прописані параметри переноски. Я дивилась у лот.
-
обов'язково..потрібно бронювати (. Сама переживаю, бо якщо летіти з пересадками і різні авіа, то потрібно бронювати у двох авіа квитки (. А переноску вибирала плюс мінус щоб підійшло. Тому що маю одну під стандарти по висоті, так вона геть маленька і комфорно в ній буде хіба одній моїй кішці, яка дуже маленька. Якщо висота буде трішки більша і в літаку можна пригнути, то думаю проблем не буде, але параметри звірити на сайті авіа однозначно.
-
всегда пожалкуйста, буду рада обменяться опытом)
-
Привіт , хтось має вже досвід як з тваринами знімати житло ? ( у нас дві собаки)
-
Ми вирішили у Ванкувер , побачила тільки що хтось писав у фейсбуці що там дуже тяжко
-
Дуже важко я вже 2-й місяць шукаю і нічого
-
Відмовляють через те що бояться що щось зіпсують ?