Pets to Canada
-
Привіт , хтось має вже досвід як з тваринами знімати житло ? ( у нас дві собаки)
-
Ми вирішили у Ванкувер , побачила тільки що хтось писав у фейсбуці що там дуже тяжко
-
Дуже важко я вже 2-й місяць шукаю і нічого
-
Відмовляють через те що бояться що щось зіпсують ?
-
Сам не розумію чому, навіть на AirBnB де вказують що приймають з тваринами потім виявляється що це тільки собака провідник а якщо ні то не можна
-
А якщо шукати через ріелтора ? Їм здається ми навіть не платимо бо це оплачує сам орендодавець
-
Єдине що то апартаменти але там теж нюанси з депозитами кредитною історією ітд
-
Спасибо за отзыв, может с кондор получится))проверю какой максимум по весу собаки в багаж у них
-
Дуже дивно що так , бо це навпаки місто де багато собак через усі різні парки.
-
Дякую вам усім за відповідь ❤️
-
тут все складно, переважно одна тварина на людину, або одна тварина в літак, а інша в багаж. Все залежить від авіа. Але нас летітимемо троє. Тому одна кішка на людину.
-
Боже, люди! Сижу у цій групі декілька днів і не можу промовчати щодо питання "розмір та вага контейнеру/сумки для тварин у салоні". Кожна авіакомпанія диктує свої правила (вони схожі, але можуть відрізнятись). Спочатку обираєте авіакомпанію для перельоту і потім дивитесь їх правила і все, досить спамити цим питанням, невже так важко відкрити сайт і прочитати.
Дякую, в мене все)
-
Станция метро Версальская . Там есть приют для украинцев. Мы туда пришли и нам дали 2 ночи.