Pets to Canada
-
Єдине що то апартаменти але там теж нюанси з депозитами кредитною історією ітд
-
Спасибо за отзыв, может с кондор получится))проверю какой максимум по весу собаки в багаж у них
-
Дуже дивно що так , бо це навпаки місто де багато собак через усі різні парки.
-
Дякую вам усім за відповідь ❤️
-
тут все складно, переважно одна тварина на людину, або одна тварина в літак, а інша в багаж. Все залежить від авіа. Але нас летітимемо троє. Тому одна кішка на людину.
-
Боже, люди! Сижу у цій групі декілька днів і не можу промовчати щодо питання "розмір та вага контейнеру/сумки для тварин у салоні". Кожна авіакомпанія диктує свої правила (вони схожі, але можуть відрізнятись). Спочатку обираєте авіакомпанію для перельоту і потім дивитесь їх правила і все, досить спамити цим питанням, невже так важко відкрити сайт і прочитати.
Дякую, в мене все)
-
Станция метро Версальская . Там есть приют для украинцев. Мы туда пришли и нам дали 2 ночи.
-
Нет просто пришли.
-
Добрый день, кто нибудь летели WestJetом с собакой?
-
В апреле летели с собачкой в салоне Париж- Калгари В чем вопрос? Выше и поо переноски/ документы/ прививки/ возраст … о чем только не говорили
-
Доброго дня, робили тест на титри чотирьом котикам, показники від 4,46 до 13,46 чи це добре? Бо мінімальні 0,5. У кого які результати, поділіться будь ласка.
-
В мене один котик - 4,51