Pets to Canada
-
Да, не переживайте
-
Доброго дня , хто знає де можна написати листа про те що не прийшов запит на паспорт ? Чекаю на нього вже два місяці з того часу як всі листи прийшли
-
Это муж занимается,чуть позже могу написать.
-
Для тех, кто не может дозвониться до air Canada Вот рабочий телефон, из России дозвонилась нормально. Зарегили животягу. Ура! +15143933333
-
Добрый день. А в какой вы стране ?
-
Добрый день. А вы уже летели с такой переноской ? Все прошло нормально ?
-
Добрый день. Извините у нас тоже сфинкс 4 кг )) Скажите все нормально прошло с полетом в аеропорту и через какие компании летели ? Если можно уточнить вес вашего питомца ?
-
Мы купили для лысой кошки такую усилили картоном дно . ..
-
Лысина нравится
-
Приучаем
-
Питання до тих хто вже летів: чи можуть бути проблеми якщо клітка ширша на 5 см від дозволеної ширини?
-
Результат титрів чекати 2-3 тижні, а потім ще 45-90 днів карантин. Я минулого тижня навіть з кимось тут в групі спорила, що це не може бути. Але перепитала лікаря, а не асистента і дійсно. Хоча кажуть Польща спрощує тепер в.їзд без титрів. Цікаво скільки цей спрощений в‘їзд триватиме (. Бо ми наприклад полетимо у вересні чи жовтні. Щоб потім знову не ввели зміни. Сиджу і думаю, що робити. Сума чимала, а у мене їх троє.
-
А титры на бешенство у нас есть, я думала что ещё какой то сертификат нужен.
-
Підкажіть, будь ласка, чи потрібно заповнювати цю сторінку в паспорті? Чи заміняє вона хелс сертифікат?
-
Это вроде такая же ? Тоже сфинкс )
-
Можно уточнить размер и вес вашей кошечки ? Волнуюсь что б нашему не было тесно )
-
Нет это рюкзак а у нас именно сумка
-
Я заказывала на розетке несколько и на месте примерила....вес около 4 кг
-
По длине не знаю какая она...кошка меряла просто по своей руке и кошку и сумку
-
На фото размер сумки есть
23045/175935