Pets to Canada
-
Всім доброго вечора.Друзі,допоможіть,не можу найти відповідь на питання. Які документи потрібні щоб ввезти чіхуахуа с Канади до США.Собака Українська,паспорт Европейскій,вакцина від сказу є,тітрів не має. З Европи влітали сюди.Посольство говорить,що з Канади Можно ввозити,якщо собака не була 6місяців в країнах риску(в яку входить Україна). А якщо була-вони морозяться,не відповідають
-
Дякую,я знаю.Сама тут))Може хтось стикався. Або знає к кому Можно звернутись🙏
-
Так все вірно, обов’язкові титри, інакше тільки 6 місяців у європейській країні або у Канаді…
-
Велике дякую.Але в Канаді(Торонто) даже немає лабараторії яка сертифікована для Штатів…замкнуте коло,або мене не правильно проінформували
-
Добрий день, маю таке питання щеплення для пса треба робити за дві доби до вильоту, бо воно діє дві доби чи як? Також хотів би дізнатися це щеплення потрібне авіакомпанії чи Канаді при в'їзді? Дякую :)
-
Вам нужен паспорт международного образца, чип, прививка от бешенства и через месяц после прививки можно вылетать в Канаду. Прививку требует и страна вылета и Канада. За пару дней до вылета идите к ветеринару, там собаку обработают от паразитов и поставят отметку о здоровье
-
Дякую, за допомогу, але справа в тім, що ми вже все маємо і мусимо їхати півтори доби до місця вильоту і просто хотілося б знати чи ми маємо ті дві доби до вильоту чи треба врахувати щоб долетіти до Канади за ті дві доби? Дякую.