Pets to Canada
-
Поборем эту страну с улыбкой на лице☝️ Ещё пару миллионов украинцев приедет и проблемы начнутся у канадцев
-
У меня нет дефицита общения. Сорри
-
я что с вами общаться собиралась.. хорошего дня
-
Мы летели в Ирландию с пересадкой и никаких проблем! Отдавайте собаку в багаж. Им там комфортно. Воду и корм дают. Пересадят на рейс без вас) Получите своего пса в конечной точке
-
Пересадят))) Ваша собака им не нужна, это 100% В специальном помещении для животных. Когда сядете на второй борт, поинтересуйтесь у стюардессы , ваша собака села или нет. Она созвонится и вас успокоит. Мы видели в окно как нашего сажали на борт)
-
🦮Впровадження нових умов ввезення домашніх тварин з України до Республіки Польща перенесено з 16 на 25 липня. Так, з 25 липня 2022 року ввезення домашніх тварин (котів, собак та тхорів) в супроводі їх власників або опікунів (уповноважених осіб) на територію Республіки Польща з України буде можливим за умови виконання наступних вимог:
📍тварина ідентифікована за допомогою мікрочіпу; 📍тварина має діючу вакцинацію від сказу, яка проведена не раніше дати мікрочіпування; 📍тварина має дійсний паспорт Європейського зразка, який видається ветеринарними установами Держпродспоживслужби та підтверджує проведення вищезгаданих операцій.
📝Для спрощення процедури перетину кордону польські митні та ветеринарні служби не вимагатимуть довідку про стан здоров’я та результати тестування рівня антитіл проти сказу, проведеного методом титрування.
🔬У разі подальшого переміщення до країни, де таке випробування необхідно, власник домашньої тварини може провести тестування в Польщі. Витрати на дослідження та інші необхідні ветеринарні процедури несе власник тварини.
-
Там тоже нет онлайн бронирования ?
-
Т.е вы по сути заказываете билет по телефону ?
-
По телефону да звонили, но только чтоб узнать есть ли места для собаки в кабине. Нам сказали что есть, потом я купила билеты(нас трое) и добавила к одному билету собаку, оплатила сразу собаку. Потом ещё раз звонили оператору и диктовали номер билетов и оператор подтвердил собакин билет.
-
Сколько действует тест на антитела для собаки ?