Pets to Canada
-
А яка вартість аналізу на титри в Польщі? Хтось знає?
-
Я лишь один раз летела с пересадкой, и не выходила из аеропорта. То есть если есть пересадка, то можно выйти ?
-
Бувають пересадки, коли ви всі речі забираєте і як з початку робите перереєстрацію всього, здаєте знову багаж. Якщо такий рейс - в очевидь вам собаку віддадуть. Якщо це одним квитком перельот без перереєстрації - ніхто вам нічого не віддає
-
Ох, чувствую себя тупой. Вроде все ясно, но не понятно. Спасибо, сделаю скрин и буду разбираться
-
відповідь на поверхні, якщо собака в багажу летить. А якщо зі мною? Мене саме технічні нюанси цікавлять, поки я вештаюся в аеропорту Парижу, очікуючи рейс до Канади, де собачка може попісяти?)) Вибачте за прямолінійність.
-
В аеропортах є місця для вигулу тварин
-
Ви думаєте біля аеропорту немає травинки? Якщо ручна кладь, ви забираєте все з собою, а в салоні собака по суті ручна кладь. Ви ж не маєте вештатись лише всередині аеропорту?!
-
якщо я лечу з Польщі перекладними через Париж, і 90 днів безвізу закінчилися, боюсь, можу з аеропорту не вийти.Побачу. Дякую за відповідь.
-
Але якщо транзитна зона то маэте.
Якщо вийти це заново контроль ітд
-
Кто летел с собакой в багаже, покупали ли вы охлаждающий коврик для собаки? Я все размышляю купить или нет. Летим 9.09 🤔
-
та це я не дописала, що безвіз закінчився. Але я думала, тут всі майже такі))) Дуже переживаю, як собачка перенесе цю подорож
-
Я в березні їхала євакуаційним потягом 20 годин, у мене чихуахуа , як ви розумієте вийти можливості не було , терпів. Коли треба, тварини можуть терпіти. Головне не перекормити собаку перед дорогою.
-
Доброго дня. Підкажіть де можна зробити хелс сертифікат в Варшаві у суботу?❗️❗️❗️
-
Эвакуировались из Ирпеня. Собака терпела 18 часов
-
Я не летела AirTransat, но эта переноска одна из лучших. Мы летели до Варшавы LOTом и она замечательно вместилась под сидение. На трансатлантическом рейсе вместится и подавно
-
Здравствуйте, где такие нашли,подскадите пожалуйста. Это идеальные для перевозки
-
В зоомагазине, Германия
-
в березні не було жарко. Ми теж їхали в березні 1,5 доби, але собака так не хотіла пити і, відповідно, не хотіла в туалет. А зараз дудлить добре, бо жарко.
-
привіт землякам!) Сподіваюся, і моя потерпить, але пелюшок беру із собою.
-
Подскажите пожалуйста кто какими авиакомпаниями летел с большой собакой, с пересадками как это выглядело расскажите пожалуйста 🙏🏻🙏🏻
24047/176960