Pets to Canada
-
Чому лікар не може перенести вакцини? Ми теж робили паспорт європейський, то лікар просто переніс наклейки в новий паспорт.
А взагалі, роки 2 тому ми літали з котом, у нас теж було 2 різних паспорта, в одному одне, і іншому - інше😂 пропустили тоді. Як зараз - не знаю, краще проконсультуйтесь з лікарем, якщо не знають - то вони зобов’язані знайти вам інформаціюч
-
Добрый день Кто то летел в течении последней недели с животными в багажном отделении с 1 пересадкой?
-
-
Поезд,у нас была одна пересадка плюс 9 часов летели,я уже не хочу опять самолётом,что опять стресс,плюс опять же французский бульдог,не все перевозчики берут. Проще поезд)
-
Бо вони самі поняття не мають як це має бути. Я сьогодні доказувала що держпродспоживслужба оновила з 25 числа правила перетину кордону
-
А мені доказували протилежне, і навіть паспорт не хотіли новий видати. Потім занесли там інфо по чіпу і то тільки код. І проти паразитарну обробку
-
Я летела,чуть выше все подробно расписала.
-
О, можливо це грає роль. Ми у державній клініці переробили паспорт, там нам перенесли чіп. А потім в нашій клініці, де ми обслуговуємось нам перенесли вакцини.
-
Також зараз піду в приватну клініку переносити вакцини. Можливо вдасться
-
Не знаю как в других аеропортах,но в Торонто выдают в отделе не габаритного багажа,и там тоже лента но не такая большая(как по типу окна).И мне ее выдали после 1.5 часа после прилёта,я даже успела сделать документы и ещё ждала возле багажного отделения,пока выдали.