Pets to Canada
-
А ви по foil-less візі чи з вклеєною в паспорт летіли?
-
Привіт всім. Пишу виключно НАШ досвід. Летіли люфтганзою з Мюнхена. У мене вест 9 кг, тому летів багажі. Авіакомпанія довго не могла підтвердити місце для собаки, тому я поїхала в аеропорт, підійшла до стійки сервіс і попросила зробити підтвердження та надати мені його у паперовому вигляді (оплата в день вильоту). З документів у нас було: паспорт ЄС, чіп, всі щеплення зроблені і вчасно, титри з 2019 року (дійсні протягом життя). Додатково робили: обробку від гельмінтів та бліх за 72 год. до вильоту, а також справку від вет лікаря, що собака здоровий і може летіти (за 12 годин брали до вильоту через персональні обставини), також попросила лікаря вписати це ж в паспорт (є спеціальний листок для таких відміток в ЄС паспорті). У Мюнхені при чекіні подивились ТІЛЬКИ паспорт і більше нічого. По прильоті в Канаду на кордоні оформили декларацію, і офіцер подивилась тільки на паспорт, щеплення і чомусь попросила титри (як добре що вони у нас були). З додаткових документів, про які я начиталась абсолютно ніде не запитували їх. Мій висновок - витратили купу часу і грошей (хто щось робив у вихідні в Німеччині знає ціну таких послуг🤪) на абсолютно не потрібні речі. Собака мій переліт переніс ідеально (до цього вже літали, але по Європі). Після польоту активний, нормально їсть, ходить в туалет. Бажаю всім удачі з вашими хвостиками і нехай все вийде🙏🏻❤️❤️❤️
-
Да, летели Эйр Франс - без проблем, просили не доставать главное из переноски, но я и не пыталась) Иногда расстегивала немного, чтобы почесать котика
-
У меня вклеенная в НЕ биометрический паспорт, у семьи были SJTD
-
Забыла сказать, что справку брали в день вылета
-
-
На самом деле в чате много инфы, просто не всегда внимательно мы ищем. Вопрос к вам, а почему не россия - Турция, Турция - Канада? Из Турции, Стамбула вроде есть прямой рейс до Торонто. В Турцию титры не нужны вроде бы, и собственно в саму Канаду они не нужны.
Чатик поправьте если ошибаюсь.
-
Я выше написала свой опыт сегодня)
-
Турция создаёт много проблем, в этом же чате писали о нерворепках с животными, а в чате "понаехали in Canada" есть истории отзывов о том, как россиян с визой QUAET стараются не пропустить на рейс, аргументируя тем, что нас туда никто не пустит с загранпаспортов РФ. О такой визе они, видимо не згают (или делают вид) и слышать не хотят. Вроде "грозен секьюрити" называются. На каждом рейсе. У меня муж гр. Украины ,а мы с дочкой гр. России + кошка. Отсюда и маршрут такой. И еще: в Турции участились случаи утери животных , которые летят в багаже.