Pets to Canada
-
🐶🐱🦝До уваги пасажирів: в дію введені нові тимчасові правила перевезення тварин з України до Польщі.
Відтепер перетинання кордону з хатніми тваринами можливо лише за наступних умов:
✅тварина має імплантований мікрочип; ✅тварина вакцинована від сказу (вакцинація має бути актуальною та проведеною не раніше, ніж встановлений мікрочип); ✅тварина має діючий ветеринарний паспорт Європейського зразка, який видається державними ветеринарними закладами і підтверджує встановлення мікрочипу та проведення вакцинації.
Просимо пасажирів врахувати ці зміни при плануванні подорожей та заздалегідь убезпечити своїх котиків🐈, собачок🐕, тхорів, ласиць та інших хатніх тваринок від зайвих питань при перетину кордону з Польщею🙏🏻
-
То для собак теж не потрібні титри ?
-
А где про это написано? А то многие говорят, но я нигде не вижу информации на этот счет
-
Мы просто звонили на горячую линию держпродспожив службы, и нам ничего не говорили за это исключение…🫣
-
t.me/u_now/58980
-
Якщо ви їдете до Польші, титри не потрібні. Якщо далі - там в залежності від того, які правила у тій країні, куди ви прямувати будете далі.
-
А далі в Канаду отримуємо дозвіл тільки у Ветеринара по місцю ? І титри не потрібні для Канади ?
-
Саме про виключення про перетин перший раз?
-
Так ось і я думаю, де взяли цю інфу люди) я теж читаю інформацію на їх оф сайті, що наразі титри потрібні не будуть, але тут пишуть, що це типу тільки для тих, хто перетинає кордон перший раз з початку війни) то ж я і думаю, де саме написано про «перший раз»
-
І я дзвонила на їх гарячу лінію запитати саме про це виключення з першим разом, але нічого такого вони мені не сказали. Сказали тільки, щоб перевіряти умови тієї країни, в яку далі прямуєте
-
Доброго дня) Потрібно на інший номер дзвонити
+1 (403) 444-2446