Pets to Canada
-
Ну скоріш за все усі виїжджали з України, бо біометрію треба було здати і якщо візу вклеювали, виїжджали вдруге) окрім тих хто вже на момент війни жив в Європі
-
Ну до речі так) я щось за це забула))
-
Мне 5600 посчитали
-
Погодьте, я давав тим, хто хоче додзвонитись в Air Canada, находячись не в Канаді. Це можно робити безкоштовно. Щоб дзвонити на будь-який номер в Україні з-за кордону - треба шукати інші якісь сервіси (хоча я навіть фонго не перевіряв на цей предмет, може можна зробити український номер).
-
В Україні
-
Ні,я купляла закордоном,бо в той час була там,а з України рідні відписали що з покупкою м'якої переноски дуже важко в цей час... тому купила там,приїхала,а кіт завеликий для неї....неправильно поміряли його по висоті... тому тепер продаю
-
Одеса: Держпродспоживслужба на вул. 7 Пересипській. На паспорт жива черга, приймають до 16:00. Відразу з чеком про оплату адмін. послуги - 52 грн За сам паспорт - 250 грн. готівкою. Чіпувати можна там же в сусідньому приміщенні ветлікарні. Здається 300-350 грн. за чіп, точно не пам'ятаю. Вакцину від сказу також можно відразу зробити. У нас собака хворіла, після антибіотиків, тому зробили через тиждень вакцину. Вартість вакцини від 250 до 800 грн. Ми зробили за 600, виробництва США.
-
Какая авиакомпания? Вы делали бронь на кота?
-
Тобто при транзиті титри не потрібні? Чи їх просто не перевіряють?
-
А є хтось, хто вилітав з Парижу. Не транзитом з Польщі на Канаду, а саме з Парижу. Чи питають титри? Якщо питають, чи дивляться, щоб там було 90 днів після титрів? З цими титрами просто якась халепа 🤨
-
Для канади вони точно не треба