Pets to Canada
-
Или так да. Я была просто 61 в очереди)
-
Думаю там будет тогда свободно. Просто нужно будет отдельно докупать. Я тоже очень переживала, но у нас на конец августа, поэтому купила дороже, но главное что кошка поедет с нами)
-
Действительно нет, странно.. только что проверяла на сентябрь и нет. А было вот неделю назад
-
Тогда только звонить им. К сожалению в авиакомпаниях очень странная система с животными.
-
Скільки часу ви чекали на лінії? Мені каже, що я 46 Наші квитки на кінець жовтня.
-
Я подождала 5 минут, стала 59 и сбросила, так как было пол 8 вечера и не было смысла ждать уже, надо было что-то решать с билетами
-
Ну я чисто випадково виловила ) ..але це в одну сторону……квиток на людину виходить 22000 гривень…не скажу..що дешево…два дні моніторила..Кінець жовтня…Що кажете можна платити за білети.. А потім тварин.. Бо казали в аеропорту, що є місця на тварин. це квиток в дві сторони і Ви бачите половину суми.
-
Квиток не 10 000 тисяч, а 22 000… тому що в одну сторону квиток 25-27 000, а нас летить троє…порахуйте. Дешевше часто брати у дві.
-
Це недешево..бо це половина ціни…квиток 22 000
-
Немає безплатного переносу кажете? А навіщо вони таке пишуть (..якшо без багажу то там пише..що за доплату перенос..а якщо з багажом то типу безплатно має бути..але чи так воно (
-
Тобто якщо ціна інша на квиток в інший день то доплата так ?