Pets to Canada
-
Я подождала 5 минут, стала 59 и сбросила, так как было пол 8 вечера и не было смысла ждать уже, надо было что-то решать с билетами
-
Я впевнений, що на жовтень не буде проблем ))) ще дуже далеко. А яка дата жовтня, бо я все одно таких цін не бачу ))) я просто хочу побачити, що такі існують )))) 24941 мінімум з Жешува )))
-
Ну я чисто випадково виловила ) ..але це в одну сторону……квиток на людину виходить 22000 гривень…не скажу..що дешево…два дні моніторила..Кінець жовтня…Що кажете можна платити за білети.. А потім тварин.. Бо казали в аеропорту, що є місця на тварин. це квиток в дві сторони і Ви бачите половину суми.
-
Ну так в одну сторону дешевше 25 немає ) за 10 бронюйте звичайно )))
-
Я вам теж кажу про квитки в одну сторону. А взагалі навіщо вам в дві?)
-
Квиток не 10 000 тисяч, а 22 000… тому що в одну сторону квиток 25-27 000, а нас летить троє…порахуйте. Дешевше часто брати у дві.
-
Це правда, в 2 сторони дешевше. Але моя ситуація Я за 850 євро купила 2 квитка. Але залишають в Канаді, тому хочу перенести зворотній. Так ось я повинна доплатити МІНІНМУМ 350 ЄВРО
-
Так дешево
-
Це недешево..бо це половина ціни…квиток 22 000
-
Немає безплатного переносу кажете? А навіщо вони таке пишуть (..якшо без багажу то там пише..що за доплату перенос..а якщо з багажом то типу безплатно має бути..але чи так воно (
-
Це ви говорите в обидві сторони
-
От ви знову, квиток... Квиток туди та назад? Рахуйте, що це два, просто ви берете одразу!
-
Ні, це безкоштовно. Але різниця а тарифах це вже доплата
-
Тобто якщо ціна інша на квиток в інший день то доплата так ?
-
БЕЗКОШТОВНО НЕ ДЛЯ ВСІХ ТАРИФІВ!!!! Дивіться уважно що написано на квитку
-
Звісно
-
Звичайно. Ваша вартість буде врахована, але не так, що Ви взяли найдешевший, а обмін потім на найдорожчий (наприклад на піковий день)...
-
За доплату самий економ без додадквого багажу, а коли береш багаж..то пише що можна міняти безкоштовно..а як воно насправді.
-
А ви таку ціну не знайдете. Ціни на наступний рік просто неадекватні, як і на цей власне. Тому доплата буде 100%
Питання скільки
-
Безкоштовно - це мається на увазі без пені.
26124/177089