Pets to Canada
-
Вопрос по кошкам- а что с туалетом в таком длительном перелёте?
-
Как на транзите?
-
таке може бути, але казав ветеринар, що деякі кордони пускають через 30-45 днів. А багато хто перетинає кордон без титрів і ніби Польща має спростити виїзд. Ми летимо аж в кінці жовтня..але до Польщі будемо їхати, коли ще не мине 90 днів. Ми вже отримали візу, не лише біометрію здали. Подали на вклейку...але тепер її можуть робити не 4-6 тижнів, а ще довше. Тому страхуємось. Хотіли летіти у вересні. Я в суботу їхала в Польщу, то при мені пустили двох жінок з тваринами без титрів.
-
якись дурдоммммм. Знаю за собак в багажному, що обмеження через жару, але що Торонто не пускає..то звучить абсурдно. Кішки з нами на борту. Вчора проплатила за трьох
-
я це знаю, але не всіх пускають ось в чому прикол. При мені кількох пустили, а знаю історії, що не пустили. Так як ми летимо 31 жовтня, то я вирішила робити титри (((.. не хочеться втрачати 2500 у.о...якщо попаду на офіцера не в настрої (. У нас три кішки. Задоволення геть не дешеве...Якщо б летіли швидше, то пробувала би без титрів.
-
🆘🆘🆘Скажите пожалуйста очень срочно что просят на границе когда выезжаешь с Украины в Польшу . Нужно перевести кошку очень срочно подскажите пожалуйста кто ехал что и как ?
-
🐶🐱🦝До уваги пасажирів: в дію введені нові тимчасові правила перевезення тварин з України до Польщі.
Відтепер перетинання кордону з хатніми тваринами можливо лише за наступних умов:
✅тварина має імплантований мікрочип; ✅тварина вакцинована від сказу (вакцинація має бути актуальною та проведеною не раніше, ніж встановлений мікрочип); ✅тварина має діючий ветеринарний паспорт Європейського зразка, який видається державними ветеринарними закладами і підтверджує встановлення мікрочипу та проведення вакцинації.
Просимо пасажирів врахувати ці зміни при плануванні подорожей та заздалегідь убезпечити своїх котиків🐈, собачок🐕, тхорів, ласиць та інших хатніх тваринок від зайвих питань при перетину кордону з Польщею🙏🏻