Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 239.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t616067632T Offline
    t616067632T Offline
    kasia
    wrote on last edited by

Развод

1 Reply Last reply
    0
  • t427555919T Offline
    t427555919T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by

Вітаю, потрібна Ваша порада. я вперше буду їхати закордон з котом, тому переживаю, щоб все правильно зробити. спочатку я буду перетинати польський кордон - для цього в мене є паспорт нового зразка, чіп, вакцинація, титри. за 2-3 дні до виїзду отримаю в державній ветклініці форму ВЕТ 1 та зроблю дегельментизацію та обробку проти бліх. Мені на кордоні будуть міняти форму ВЕТ1 на international health certificate, чи як? Нюанс в тому, що я буду ще 2 тижні в Європі, а потім летітиму в Торонто (прямий рейс) з Варшави.
    У Варшаві за день перед вильотом я маю показати кота ветеринару, щоб він ЩОСЬ дав, що кіт здоровий, а потім їхати на Гагаріна, 15, для отримання international rubies certificate. Правильна послідовність? І підскажіть, які мої дії в аеропорту, куди мені йти з котом? білети на літак є, тварина вписана зі мною в салон. Буду дуже вдячна за вашу допомогу

1 Reply Last reply
    0
  • t1025589359T Offline
    t1025589359T Offline
    Мирослава Висоцька Mira
    wrote on last edited by

взагалі то реконмендують, але ми стабільно п'ємо від глистів.... тому цього разу не давала. Плюс вакцину ми переробляли. Так як 25 лютого нам поставили українську і кажуть, що вона не дуже. Навіть лікар казав, що титри можуть бути не дуже добрі після неї і не кожна країна признає цю вакцину. Маємо час до вильоту, тому переробляємо, що можемо. Типу не потрібні титри, але на яку зміну попадете на кордоні. Мені ветеринар теж казав, що не треба, але ми вирішили робити, бо летимо в жовтні і коли прийшли на прийом, то він розказував, що його знайомого не пустили в Німеччину з собакою на днях. Приїхав робити титри (.

1 Reply Last reply
    0
  • t838630795T Offline
    t838630795T Offline
    Natalie
    wrote on last edited by

Подскажите пожалуйста, эта общая вакцина котируется в Европе и Канаде ?она чешская, вроде международная

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetyana
    wrote on last edited by

Дорогие участники, нужна помощь со сдачей анализа на титры в Украине: кто делал забор крови не в Киеве и отправлял в лабораторию новой почтой напишите мне пожалуйста в личку, есть вопросы

1 Reply Last reply
    0
  • t289708366T Offline
    t289708366T Offline
    Sofia
    wrote on last edited by

Я не дам пораду щодо перетину кордону з Укоаіни у Польщу , прокоментую тільки дії з Польщі у Канаду.

1. У вас є чіп і щеплення (обов’язково !!! Щепленя має бути зроблене після встановлення чіпу)
    2. З довідкою про щеплення і паспортом (в якому є номер чіпу) ви йдете на Гагаріна 15. Отримуєте дозвіл.
    3. Біля Гагаріна 15 є клініка, яка видає довідки що кіт здоровий та там де робить йому дегільмінтезацію. Коштує 140 злотих. Це все робиться за 48 годин. Отже на руках у Вас є дозвіл з Гагаріна, довідка про щеплення (яке зроблене після встановлення чіпу) і довідка про здоров’я, яку видасть ветеринар в клініці біля Гагаріна (запитайте на Гагаріна як пройти дл цієї клініки, вони всіх туди відправляють). Далі: Якщо у вас вде куплений квиток на кота
    4. Ви не зможете зробити онлайн чекін. Вам треба в день вильоту приїхати в аеропорт і зробити чекін.
    5. Там ле ви будете здавати багаж і робити чекін , зважать кота, подивляться переноску і перевірять всі документи.
    6. Разом з котом і ручним багажем йдете на посадку

Це якщо кіт летить з вами в салоні

1 Reply Last reply
    0
  • t1025589359T Offline
    t1025589359T Offline
    Мирослава Висоцька Mira
    wrote on last edited by

в інтернеті є список вакцин, але ми переробляли з того що було у ветеринара, бо українська може не пройти. Я казала, що летимо в Канаду.У нас біокан... Перед тим одній кішці кололи біофел.

1 Reply Last reply
    0
  • t514337139T Offline
    t514337139T Offline
    Karina Fesenko
    wrote on last edited by

Что за разрешение на вылет ?

1 Reply Last reply
    0
  • t1025589359T Offline
    t1025589359T Offline
    Мирослава Висоцька Mira
    wrote on last edited by

а не підскажете, якщо наприклад ми до Польщі поїдемо за місяць до вильоту, то потрібно знову буде бігати і робити проглистовку і так далі ?

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Снежана
    wrote on last edited by

Шахраї, будьте обережні.

1 Reply Last reply
    0
  • t514337139T Offline
    t514337139T Offline
    Karina Fesenko
    wrote on last edited by

Подскажите кто нашёл с собакой жильё в Торонто , тяжело ли ? Что спрашивают когда говорите , что с собакой ?

1 Reply Last reply
    0
  • t289708366T Offline
    t289708366T Offline
    Sofia
    wrote on last edited by

Я напишу свій досвід перельоту з твариною в багажному відділенні з пересадкою, бо для мене він був досить стресовий. Ми летіли Варшава - Торонто - Калгарі. Тварину в багажне відділенння ви здаєте в аеропорту Варшави у спеціальному місці (вам його покажуть коли будете робити чекін). По прильоту в Торонто я довго не могла знайти свою собаку і ніхто не міг мені сказати де вона може бути :(. В аеропорту був хаос . Вже коли я пройшла всі еміграційні процедури і отримала ворк перміт, я вийшла в зал отримання багажу і почула як скавчить моя собака. Отже , собаку треба забирати з пункту видачі «негабаритного багажу» , він знаходиться справа від стрічок, де ви забираєте свої чемодани. Далі , в тому ж залі, ви маєте задекларувати собаку. Вони з перевіряють документи на собаку . І тільки потім йти на пересадку. На пересадці ви здаєте собаку в пункті прийому «негабаритного багажу». На внутрішніх рейсах Канади вже ніякі документи на собаку не перевіряли.

1 Reply Last reply
    0
  • t289708366T Offline
    t289708366T Offline
    Sofia
    wrote on last edited by

В Калгарі 50 % - no pets. Також ті , які з петс, просять додаткове щомісячне fee за пета. Ща йорка і кота - по 50$ за кожного

1 Reply Last reply
    0
  • t289708366T Offline
    t289708366T Offline
    Sofia
    wrote on last edited by

Так. За 48 годин

1 Reply Last reply
    0
  • t289708366T Offline
    t289708366T Offline
    Sofia
    wrote on last edited by

Там не треба буде бігати. Прийдете на Гагаріна 15, візьмете довідку і трохи далі від Гагаріна 15 є вет клініка , там швидко все зроблять (і довідку що собака здорова і проглстовку). На все 30 хв максимум.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia Kryvosheeva
    wrote on last edited by

Підкажіть, а на Гагаріна 15 в який саме кабінет треба звертатися? Буду їхати з Києва, але якщо мені на кордоні ту Ф1 не поміняють, то треба бути готовим їхати на Гагаріна

1 Reply Last reply
    0
  • t838630795T Offline
    t838630795T Offline
    Natalie
    wrote on last edited by

То на Гагаріна ф1 видають, чи що? Не зовсім розумію.. потам клініка поруч з гагарінв… а в самому аеропорту потім потрібно щось міняти?

1 Reply Last reply
    0
  • t289708366T Offline
    t289708366T Offline
    Sofia
    wrote on last edited by

На Гагаріна при вході є вікно. У вас у вікні заберуть документи і через 10 хвилин винесуть дозвіл (ви будете чекати на вулиці )

1 Reply Last reply
    0
  • t289708366T Offline
    t289708366T Offline
    Sofia
    wrote on last edited by

Це документ з вет клініки

1 Reply Last reply
    0
  • t289708366T Offline
    t289708366T Offline
    Sofia