Pets to Canada
-
Я не дам пораду щодо перетину кордону з Укоаіни у Польщу , прокоментую тільки дії з Польщі у Канаду.
- У вас є чіп і щеплення (обов’язково !!! Щепленя має бути зроблене після встановлення чіпу)
- З довідкою про щеплення і паспортом (в якому є номер чіпу) ви йдете на Гагаріна 15. Отримуєте дозвіл.
- Біля Гагаріна 15 є клініка, яка видає довідки що кіт здоровий та там де робить йому дегільмінтезацію. Коштує 140 злотих. Це все робиться за 48 годин. Отже на руках у Вас є дозвіл з Гагаріна, довідка про щеплення (яке зроблене після встановлення чіпу) і довідка про здоров’я, яку видасть ветеринар в клініці біля Гагаріна (запитайте на Гагаріна як пройти дл цієї клініки, вони всіх туди відправляють). Далі: Якщо у вас вде куплений квиток на кота
- Ви не зможете зробити онлайн чекін. Вам треба в день вильоту приїхати в аеропорт і зробити чекін.
- Там ле ви будете здавати багаж і робити чекін , зважать кота, подивляться переноску і перевірять всі документи.
- Разом з котом і ручним багажем йдете на посадку
Це якщо кіт летить з вами в салоні
-
в інтернеті є список вакцин, але ми переробляли з того що було у ветеринара, бо українська може не пройти. Я казала, що летимо в Канаду.У нас біокан... Перед тим одній кішці кололи біофел.
-
Что за разрешение на вылет ?
-
а не підскажете, якщо наприклад ми до Польщі поїдемо за місяць до вильоту, то потрібно знову буде бігати і робити проглистовку і так далі ?
-
Подскажите кто нашёл с собакой жильё в Торонто , тяжело ли ? Что спрашивают когда говорите , что с собакой ?
-
Я напишу свій досвід перельоту з твариною в багажному відділенні з пересадкою, бо для мене він був досить стресовий. Ми летіли Варшава - Торонто - Калгарі. Тварину в багажне відділенння ви здаєте в аеропорту Варшави у спеціальному місці (вам його покажуть коли будете робити чекін). По прильоту в Торонто я довго не могла знайти свою собаку і ніхто не міг мені сказати де вона може бути :(. В аеропорту був хаос . Вже коли я пройшла всі еміграційні процедури і отримала ворк перміт, я вийшла в зал отримання багажу і почула як скавчить моя собака. Отже , собаку треба забирати з пункту видачі «негабаритного багажу» , він знаходиться справа від стрічок, де ви забираєте свої чемодани. Далі , в тому ж залі, ви маєте задекларувати собаку. Вони з перевіряють документи на собаку . І тільки потім йти на пересадку. На пересадці ви здаєте собаку в пункті прийому «негабаритного багажу». На внутрішніх рейсах Канади вже ніякі документи на собаку не перевіряли.
-
Підкажіть, а на Гагаріна 15 в який саме кабінет треба звертатися? Буду їхати з Києва, але якщо мені на кордоні ту Ф1 не поміняють, то треба бути готовим їхати на Гагаріна