Pets to Canada
-
Подскажите кто нашёл с собакой жильё в Торонто , тяжело ли ? Что спрашивают когда говорите , что с собакой ?
-
Я напишу свій досвід перельоту з твариною в багажному відділенні з пересадкою, бо для мене він був досить стресовий. Ми летіли Варшава - Торонто - Калгарі. Тварину в багажне відділенння ви здаєте в аеропорту Варшави у спеціальному місці (вам його покажуть коли будете робити чекін). По прильоту в Торонто я довго не могла знайти свою собаку і ніхто не міг мені сказати де вона може бути :(. В аеропорту був хаос . Вже коли я пройшла всі еміграційні процедури і отримала ворк перміт, я вийшла в зал отримання багажу і почула як скавчить моя собака. Отже , собаку треба забирати з пункту видачі «негабаритного багажу» , він знаходиться справа від стрічок, де ви забираєте свої чемодани. Далі , в тому ж залі, ви маєте задекларувати собаку. Вони з перевіряють документи на собаку . І тільки потім йти на пересадку. На пересадці ви здаєте собаку в пункті прийому «негабаритного багажу». На внутрішніх рейсах Канади вже ніякі документи на собаку не перевіряли.
-
Підкажіть, а на Гагаріна 15 в який саме кабінет треба звертатися? Буду їхати з Києва, але якщо мені на кордоні ту Ф1 не поміняють, то треба бути готовим їхати на Гагаріна