Pets to Canada
-
Большое спасибо
-
Привет , подскажите пожалуйста как правильно поступить , если вылет из Варшавы в Торонто в понедельник , а справка для кота действительна 48 часов , и клиника на Гагарина не работает в субботу … т.е проглистовать можно в пятницу , как быть со справкой о Здоровье и печатью от инспектора ?
-
візьміть ту довідку у вашому місті, головне, щоб повят ветеринарний. Я знайшла таку клініку державну, вони, виявляється, є у майже кожному містечку
-
Доброго дня!Можливо є такі люди які збираються у Канаду,в місто Едмонтон?Потрібна ваша допомога!!!Моя киця залишилася у Празі,тому що вчасно невстигла зробити для неї документи. Можливо хтось би зміг її взяти з собою у салон літака,документи вже всі готові!!!Звичайно білет для киці я оплачу,і зустріну у аеропорті!!!!Дякую за будьяку відповідь.
-
Какой? И как решили проблему?
-
Хто летить KLM,тільки що дзвонила бронювати кота,за 5 хв додзвонилась і все забронювали,на пошту висилають підтвердження
+380 893 240 940
-
Підкажіть, будь ласка, хтось провозив п'ять котів? Якою авіакомпанією летіли, як перевозили? У мене є дві пластикові переноски. Чи підійдуть вони?
-
Такое точно не подойдёт, ни в багаж ни в салон. В салон только мягкая, в багаж только пластиковая с металической дверкой
-
Зрозуміло, дякую!
-
Подивіться, там вище є фоткі які в салон, а які в багаж. Якщо в вас їх п'ять, то напевно требо в багаж, бо в салон правило одна людина - одна тварина
-
Дякую! Я лише учора приєдналася, зараз пошукаю
-
да, есть специальный набор для таких клеток. там болты и поилка
-
подойдут и обычные главное подобрать