Pets to Canada
-
Но, коты в такой переноске должны быть стройными, она весит явно больше килограмма
-
www.amazon.com/Petpeppy-com-Original-Approved-Expandable-Expansion/dp/B019K6QD32/ref=mp_s_a_1_6?c=ts&keywords=Dog+Soft-Sided+Carriers&qid=1658994110&refinements=p_n_feature_two_browse-bin%3A12033822011&s=pet-supplies&sr=1-6&ts_id=3024188011#immersive-view_1659000935103
-
Пишут 0,65 pounds, но как-то не верится
-
Я конечно не взвешивала, ту, что на картинке, но моя с одной открывающейся бочиной и без меховой подстилки 1,6 кг
-
Я попробую найти сегодня во Франкфурте что-то подобное: пощупаю, взвешу. Но ассортимент в офф-лайне здесь очень скудный
-
Доброго дня, підскажіть хто виїжджав з собаками з України , які пункти пропуску зараз пропускають з тваринами , чи можно через всі?
-
Здравствуйте, выпускают ли собаку без разрешения на выезд из Польши ?
-
Шановна група, підкажіть, будьласка, як у серпні вилетіти до монреаля з собакою? Кінцевий рейс завжди air Canada, а вони не беруть собак у багаж до 12 вересня. 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
-
Звоните 0080066992222 Звонила им 3 раза, в течении 15-20мин берут трубку.
-
Так, а вам не потрібно було Ф1 на міжнародний сертифікат мінять?
-
Та я просто питаю, як далі бути, чи посадять на літак?
-
А, я думала зараз
-
В мене все є, міжнародний паспорт, чіп, щеплення за всі роки зроблені вчасно, навіть титри, але, треба ж при посадці на літак надати міжнародний сертифікат, чи як він називаєтся, який видають на кордоні в обмін на Форму1. Або, бігати як навіжений по Варшаві та ще раз отримувати ці довідки, а я планую ввечорі приїхати і наступного дня летіти.