Pets to Canada
-
Буду лететь в Канаду с пересадкой. С шпицом в салоне. 3.5 кг вес . Сперва Lufthansa потом Air Canada. Купила ей мягкую переноску высота 23 см. Но вижу что ей тесно по высоте..но на сайте стандарты такие 23 высота 40 ширина 55 длина. Переживаю что ей тесно будет...( И ведь могут не пропустить если собаке тесно. Что делать взять переноску выше? Что посоветуете?
-
В мягкой переноске разрешена высота 27, и даже если будет 30- не трогают
-
Такая же ситуация, я взяла сначала ту, которая по стандарту, но собаке будет явно тесно, потом купила побольше. В итоге будет 2, если большая подойдёт без проблем, оставлю маленькую в аэропорту.
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи є волонтери або організація, або людина, щоб допомогти зорієнтуватися в Торонто? Ми будемо летіти 28.08 з сім'єю. З Торонто далі ще до Ванкувера, зараз шукаємо білети. Складеість в тому, що ми з тваринками, і будемо дзвонити замовляти білети по телефону. Але є ймовірність, що очікування рейсу може зайняти певний час. Зараз не бачу зручного рейсу на вечір 28.08 (не раніше 22:00). Можливо, що рейс буде вже наступного дня. Отож, питання полягає в тому, як нам переночувати? Чи є якийсь прихісток, можливо? Чи зазвичай люди ночують в аеропорті? Ми перший раз летимо. Плюс одразу з тваринками, тому питаю. Діти не зовсім маленькі, але ж перепочити треба
-
Ребят, а если кот вместе с переноской будет 8.5кг, например... Пропустят? Air Canada
-
В паспорті має бути номер обов’язково . Ось фото:
-
Родственники полетели с такими как первая переноска. Кошка маленькая 3,7 кг, ей было вполне удобно. Кот британец 5,5 кг, ему было тесновато и не очень удобно (дно не достаточно твердое). Но долетели нормально, уже в Канаде. Кстати оба и кот и кошка (особенно) любили просто сидеть в переноске ещё до поездки, может поэтому поездку перенесли нормально. Материал переноски что-то типа неопрена, как гидрокостюмы, 5-7мм примерно. Наших же котов 6 и 6,5 кг пытались посадить в такую переноску, так совсем тесно. К тому же они напрочь отказались в нее залезать сами (неделю переноска стояла в комнате открытой). Для своих ищем другой вариант.
-
Номер має бути при виїзді з України зараз і антитіла до сказу вже потрібні. А раніше не потрібно було. Ми в травні летіли з Польщі до Греції і достатньо сертифіката про щеплення від сказу , а паспорт навіть ніхто не дивиться. Тому я і питаю : чи хтось летів до Канади з таким паспортом ? Чи є досвід? І який? Тут були відгуки дівчат про переліт з такими паспортами, але не можу знайти зараз .. тому і запитую..
-
Доброго дня! В кого є досвід перельоту з кішкою на Austria Airlines? Поділіться ним, будь ласка! 🙏 Як ви забронювали місце на рейсі?
-
Зараз взагалі тварин не беруть на борт. Ми перевозимо в карго .
-
Чіп зробили, антитіла зробили, довідку про здоров’я зробимо.