Pets to Canada
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи є волонтери або організація, або людина, щоб допомогти зорієнтуватися в Торонто? Ми будемо летіти 28.08 з сім'єю. З Торонто далі ще до Ванкувера, зараз шукаємо білети. Складеість в тому, що ми з тваринками, і будемо дзвонити замовляти білети по телефону. Але є ймовірність, що очікування рейсу може зайняти певний час. Зараз не бачу зручного рейсу на вечір 28.08 (не раніше 22:00). Можливо, що рейс буде вже наступного дня. Отож, питання полягає в тому, як нам переночувати? Чи є якийсь прихісток, можливо? Чи зазвичай люди ночують в аеропорті? Ми перший раз летимо. Плюс одразу з тваринками, тому питаю. Діти не зовсім маленькі, але ж перепочити треба
-
Ребят, а если кот вместе с переноской будет 8.5кг, например... Пропустят? Air Canada
-
В паспорті має бути номер обов’язково . Ось фото:
-
Родственники полетели с такими как первая переноска. Кошка маленькая 3,7 кг, ей было вполне удобно. Кот британец 5,5 кг, ему было тесновато и не очень удобно (дно не достаточно твердое). Но долетели нормально, уже в Канаде. Кстати оба и кот и кошка (особенно) любили просто сидеть в переноске ещё до поездки, может поэтому поездку перенесли нормально. Материал переноски что-то типа неопрена, как гидрокостюмы, 5-7мм примерно. Наших же котов 6 и 6,5 кг пытались посадить в такую переноску, так совсем тесно. К тому же они напрочь отказались в нее залезать сами (неделю переноска стояла в комнате открытой). Для своих ищем другой вариант.
-
Номер має бути при виїзді з України зараз і антитіла до сказу вже потрібні. А раніше не потрібно було. Ми в травні летіли з Польщі до Греції і достатньо сертифіката про щеплення від сказу , а паспорт навіть ніхто не дивиться. Тому я і питаю : чи хтось летів до Канади з таким паспортом ? Чи є досвід? І який? Тут були відгуки дівчат про переліт з такими паспортами, але не можу знайти зараз .. тому і запитую..
-
Доброго дня! В кого є досвід перельоту з кішкою на Austria Airlines? Поділіться ним, будь ласка! 🙏 Як ви забронювали місце на рейсі?
-
Зараз взагалі тварин не беруть на борт. Ми перевозимо в карго .
-
Чіп зробили, антитіла зробили, довідку про здоров’я зробимо.
-
Ми з Цюріха литіти будемо. В мене є контакти з Цюріха. Скину зараз. Ви можете в них запитати з того місця де вам потрібно.
-
Можеа посилання, будь ласка, де зазначено про антитіла
-
Ми забронювали на два рейси по 4 тварини. Будемо летіти Lot та Westjet. Там тварин беруть і в багаж і в салон.