Pets to Canada
-
Скажіть,а чіп де робити і скільки коштує?
-
Много комментариев по поводу паспортов животных. У нас грузинский и я не могу понять какие критерии подходит или нет. Кто может подсказать подойдёт наш или нет.
-
3 місяці в групі! Досвід показує , що виліт з Європи українцям з тваринами максимально спрощений! Важливо - вакцина від сказу! Все інше ,що тут пишуть, щоб створити ажіотаж - не вимагається! Правила ввозу тварин з України в Європу - зовсім інше, це зараз змінили вимоги і добавили: паспорти, довідки на антитіла і інше.
-
Ваш підійде, перевірте лише номер чіпу чи є він в базі І я бачу наліпки від чіпування, одна з них має бути в паспорті)
-
С Эвропы в Канаду
-
Таке питання, до тих хто вже літав з тваринкою з Європи або точно знає як треба. Маю собаку, собака має вет паспорт Румунії. Має чіп, вакцинацію від сказу (21 день карантину). Має все огляди, обробку від паразитів і огляд з 24 години до відльоту. Відмітки про все це стоять у паспорті. Ніяких довідок і сертифікатів клініка не видає (клініка не державна). Питання - чи достатньо цього для вильоту? Чи треба бігти терміново за довідками? Дякую
-
Подскажите где эту базу смотреть?
-
Поверх штрих кода должна быть печать вет клиники. Я правильно поняла?
-
Мне не пригодился, но я его сделала в целях безопасности, если кошка не дай бог потеряется, то там все данные и можно будет со мной связаться. После вашего сообщения обновила тоже и информация сохранилась🤷♀️ может глюк какой-то
Кстати, когда чипировала кошку, то врач сказала сразу скачать приложение и туда добавить чип
-
Скажите пожалуйста, у вас ветраспорт нового образца?