Pets to Canada
-
Честно, за собаку больше переживаю и голова болит чем за себя и детей с этими переездами.
-
думаю лучше заранее ) не так как я все в спешке
-
привика раз в год и ревакцинацию делать надо не тогда, когда уже закончился год. чип навсегда, титры навсегда
-
только дегельминтизацию надо делать за 3-4 дня до выезда и подтверждать это наклейкой в паспорте с печатью клиники
-
А якою компанією Ви будете летіти ? Бо ми теж плануємо бути у Польщі місяць…І я вже пишу втретє…ніхто не відписує. У нас будуть паспорти , чіпи, вакцина…обробка від глистів і довідка від укр ветеринара.. Чи обов.язково бігати і міняти це на міжнародний сертифікат здоров.я. Якою мовою робити цю довідку при виїзді з України? Ми летітимемо Lot. Я була навіть в аеропорту, але нічого від них не довідалась..Можливо хтось летів lot з Польщі і може сказати, що саме вимагає ця авіакомпанія?…Тому що для виїзду з України у нас все буде…Додзвонитись на гарячу..це справжній квест..Я провисіла 1.15 і не додзвонилась….пробувала в інший день і теж не змогла. Дивилась у них вимоги на сайті, але з цим сертифікатом не зрозуміло…Цікаво хто летів і реально щобс може сказати.
-
я не знаю когда и как мы будем лететь - не все члены моей семьи получили визы еще
-
А довідку в Україні ви вже брали ? Цікаво якою мовою? Бо мені вже голова обертом.. у нас три кішки..Візи вже маємо…Здали і на титри провсяк…
-
,Скажите пожалуйста,у нас Йорк собачка 1,800 и переноска не мягкая весом 1,5 кг ,но размеры +2-4 превышают от требований. Она под сиденье поместиться. Купить мягкую всё -таки? Благодарю 💚
-
Проблем не было с твёрдой первой?
-
я вже не в Україні
-
Так, в мого кота такий, летіли в березні