Pets to Canada
-
Так видають, але я знаходжусь не в Польщі
-
дякую...а Ви Lot летите... Якщо можна, то я Вам напишу після 8 і якщо не важко сфоткаєте мені цей сертифікат...Бо я теж хочу його взяти в Україні...Вже тут маю якісь зразки...але не знаю... як точно він має виглядати ).
-
Так lot, я як прилечу, віздразу все напишу, сподіваюсь все буде ок
-
дякую...бо у нас виліт в жовтні.. посивію))) . До Польщі трішки швидше поїдемо, але хочеться все приготувати... Знаю, що там термін 2-3 дні ніби )
-
Мені пообіцяли видати у Словенії за 48 годин до вильоту
-
такий сертифікат може видати приватний ветеринар? чи лише державний? Я собі його зберегла.
-
Ми летимо з Польщі Lot 19 вересня. Тварини перевезені з України десять місяців тому, мають міжнародний паспорт, чіп, всі вакцини, титри і навіть вже повторні вакцинації в Польщі. І ось, прочитавши в цій групі, які необхідні документи, поїхали ми у Варшаві на Гагаріна до державного ветеринара, щоб запитати, коли ми можемо взяти сертифікат на вивіз тварин, так як він дійсний 48 годин, а вилітаємо ми в понеділок. На що нам відповіли, що для тварин, у яких зроблені всі документи в Україні, вони сертифікат не дають, і направили до приватних ветеринарів. Якось так, і що тепер з цим робити? Чи пропустять в літак без цього сертифіката з тваринами? У нас їх троє, для всіх вже викуплені квитки. Будемо ще їхати в аеропорт питатися, але читала тут, що вони й самі не знають. Чи комусь ще відмовляли на Гагаріна чи це лише нам так "пощастило"?