Pets to Canada
-
Огого какая наглость! Справка о Здоровье, за 48 (где-то 72) часа, на то и выдаётся, что животное в данный момент не имеет никаких признаков заболеваний. По логике.
Я в Будапеште был отправлен с кошкой на ветосмотр, потом пришёл обратно к тому кто выписывает справку и все, справку выписали.
-
Здравствуйте. Перевозили лабрадора в багажном отсеке в клетке-переноске. Все прошло хорошо. Перед взлетом и после набора высоты несколько раз предупреждал персонал чтобы включили отопление. Они конечно все знают, но на всякий случай)). Перед вылетом давал успокоительное - 1 таблетка в сутки. В аэропортах к собаке были очень внимательны, много кто из прохожих гладил))). Оформление занимает немного больше времени чем обычно, запланируйте дополнительно час-полтора.
-
Спасибо за ваш ответ) А сколько лет вашему лабрадору? И какой авиакомпанией летели?)
-
Я в цій групі прочитала, що для виїзду з Польщі потрібна довідка про обробку від паразитів від будь-якого ветеринара, а після того державний ветеринар дає сертифікат про дозвіл на вивіз тварини. Навіть дівчата писали адресу Гагаріна 15 у Варшаві, де вони брали ці довідки. Ось ми й пішли запитати, бо виліт в понеділок, а вони субота і неділя зачинені. То нам сказали, що таких довідок вони не дають, бо тварини з українськими документами.
-
Вибачте, але цікавить як ви везли корм для тварин? Бо на оф сайті сказано що лише американські і запаковані. А якщо я хочу везти трішки сухого корму для кота, на перші дні, то я не можу цього зробити?
-
так це я писала про Lot... Я брала квитки на жовтень в аеропорту, простояла там 1.5 години, тому що робила спочатку бронь. Не могла все проплатити. І коли питала, що потрібно... мені на касі сказали, що не знають... ( була в Жешові ) потрібно когось там шукати, напевно ветеринара чи якусь службу, але їх ще нема. А я була о 12 год там 😱. У мене голова була квадратна, я була рада, що забронювала тварин. Теж плануємо бути трохи в Польщі, а потім летіти. Напишу Вам в особисті...якщо можна, бо Ви швидше летите. Можливо у Варшаві можна обміняти ту довідку на міжнародний сертифікат в аеропорту...Треш повний ..
-
Спасибо!
-
Ми на Lot тварин теж бронювали в аеропорту, а в aircanada дзвонили два дні, слухали музику🤣, витратили тисячі злотих, а потім вже не витримали і почали телефонувати на вайбер і скайп до них. То на другий день о 23 годині по європейському часі нам відповіли і ми змогли купити квитки для тварин. Це було просто нереальне випробування, в порівнянні з яким поїздка в Lot здалася прогулянкою. А тепер маємо квест з документами, хоча всі необхідні для виїзду в Європу ми їм поробили.🤯
-
чесно дурдом...я на дитину без дозволу батька отримала візу, а з тваринами це якись аврал. Для виїзду до Європи теж буду мати все...і паспорти і чіпи і вакциниі навіть титри... навіть довідку від ветеринара. А от що потрібно Lot при посадці загадка. Багато хто пише, що ніхто цей сертифікат і не дивився. Просто цікаво чи довідки на тварину, від приватного буде достатньо. У мене три кішки. Замахаюсь бігати по Польщі....😱
-
Нашему тоже 7 лет уже, и переживаем очень Спасибо за то, что поделились опытом)
-
Відпишиться будьласочка що Вам скажуть в аеропорту.
-
А LOT вимагає тверду у салон. Та шо не пишіть ВЕЛИКИМИ літерами😳
-
ви звідки летите, що Вам Lot сказав за тверду переноску ??? Тверда йде у багаж.. Я у вівторок була в аеропорту. Мені теж наголосили, що в салон м'яка. І на сайті у них пише.
-
Бачив тільки тверду у салон на сайті LOT
-
я питала за переноску ..там в загальному пише параметри.. І взагалі 20 висота..це щось нереальне . М'яка, якщо буде вища трошки, Ви її пригнете, а з твердою так не вийде. У мене лише одна кішка може влізти у переноску де висота 20 см.