Pets to Canada
-
Доброго дня, розкажіть деталі, будь ласка, бо також вже перечитала тони інформації, але все ніяк не рішаюсь щось зробити 🤦🏽♀️ Папуга вже в Польші. З березня тут. Але як з тими паперами в Канаду і інспекцією приміщення… Також думала теркішами летіти. Ви платили за місце для птаха? Яка переноска підійшла?
-
добрый вечер,может кто нибудь подскажет ссылку на телеграмм канал по Калгари?
-
спасибо
-
О спасибо. Но чемоданы, не нужно забирать. А собаку нужно, я правильно понимаю?
-
Вот у меня нет чёткого понимания... Моя дама габаритная, поэтому нужно понимание, как это работает.
Если есть, кто летел с лабрадорами и ретриверами с пересадкой буду благодарна за консультацию.
-
Мы летели так в Сербию с котом 2 года назад, была пересадка, рейс задержали на 4 часа. И мы очень переживали за него.нам на пересадке его не отдали. Но он был в теплом помещении ( это было начало февраля). Я думаю,что если у Вас пересадка больше 4 часов, собаку нужно выгулять. Что Ваша авиакомпания говорит?
-
У вашому випадку треба перевірити чи папуга є в додатках СІТЕС. Польща дозволяє зробити це все пост фактум. Це необхідно для того, щоб птаха випустили з території ЄС.
В нашому випадку ми зробили все в Україні і попередньо узгодивши з поляками, що не треба нічого додатково для транзиту з польського боку. Тому ми мали СІТЕС, вет довідка з України, міжнародний вет сертифікат та дозвіл на імпорт до Канади.
Вам краще звернутись до вет служби в Польщі, щоб уточнити як саме бути в такому випадку.
З інспекцією все не так просто. На жаль. Ми то вже тут довгий час знімаємо житло тому могли пустити інспектора в будь-який час.
В іншому випадку бажано спланувати наперед і знайти десь житло, Airbnb, домовившись з хостом, щоб вони пустили інспектора. Ваша присутність не потрібна для цього.
Так, за місце для птаха платили, попередньо забронювавши його. Оплата була вже в аеропорту. Приблизно 280 кадів увесь маршрут
Переноски була отакого типу рюкзак
-
Мы ещё не покупали билеты в планах лететь в октябре, у меня виза пока на вклейке, как придёт. Буду уже общасться с авиакомпаниями. Сейчас собираю информацию.
-
Когда мы ждали пересадку, я авиакомпанию замучила с вопросами,как мой кот,все ли с ним ок. Там стояла милая девушка ( это таром авиакомпания) и она раза 4 кому то звонила и проверяла как наш кот . Он у нас с эпиприступами и больными почками,и кишечник . Пока ждали рейса я чуть не плакала за ним. Мне было очень страшно. А по настоящему,все прошло хорошо. Кота выдали по прилёту живого, здорового и испуганного