Pets to Canada
-
Ми летемо з Будапешту у Франкфурт (пересадка) І звідти до Канади
15 вересня
Через тиждень десь будуть лиш готові титри
Сподіваюсь не буде проблем з Будапештом та Франкфуртом…
-
Може і не буде багато летить без титрів і все ок. Наші вже готові. Канаді вони не потрібні. Це більше хто з України їде.
-
Добре дякую 🙏🏻
-
Підкажіть, бо вже починаю сумніватись:) Жінка буде їхати з французьким бульдогом у Польщу з України на автомобілі.
У бульдожки є:
- Паспорт нового зразка
- Чіп
- Вакцина від сказу. Титрів немає, але в переліку вимог для перетину кордону їх наразі немає.
Як з вашого практичного досвіду, все буде ок при переході кордону?
-
Має бути ще обробка від бліх та глистів і так далі від лікаря перед виїздом і довідка від лікаря де про це написано…на кордоні ветеринар мав би міняти на сертифікат інший ). Я тиждень тому їхала до Польщі, то при мені пустили двох людей з тваринами без титрів. Я ще їх перепитувала чи мають титри. Одна жіночка навіть не знала, що це таке 😀.
-
Тоді можливо ми зробимо блох та глистів та вклеємо наліпки про це у паспорт та печатку клініки? Так буде вірно?
-
Я від ветеринара отримала інформацію що летіти кудись можна через місяць після взяття аналізу на титри. Раніше каже було 3 місяці. Виходить що треба читати правила конкретних країн і перевізників. Бо все змінюється
-
Якщо паспорт міжнародний..то лікар випсує в паспорт цю обробку..Це якось 48-72 год до виїзду.
-
Правила не змінились..просто зараз пом.якшені і мені ветеринар казав, що три місяці, але є країни, які вимагають хоча б 30 або 45 днів…
-
ми перейшли Грушів на цьому тижні з такими же умовами як у вас
-
Питань не було?
-
Ще й 48 годин?😅🥹аааа
-
Хтось знає ,у west jet тільки карго перевозять? Хто перевозив з Торонто ,скільки коштувало приблизно? І не знаєте чи є в них можливість оформити ємоушнл супорт?
-
були. але нас пропустили. дитина-інвалід
-
По різному кажуть….ніби до 72..Я от теж тим питанням маючь..бо наприклад ми їдемо в п.ятницю до Польщі, а виліт в понеділок…а як прийдеться ще бігати і шукати де міняти на той сертифікат здоров.я 😳…на вихідні ж все зачинено…В паспорт краще хай ветеринар впише, що тварина пройшла обробку…ви це можете швидше зробити, але з правильною датою…
-
я бы брала... хоть маленький какой-то
-
Я буду брати ) у мене три коти )