Pets to Canada
-
У мене є великі ножиці спеціально для тварин )..теж важко…вчора пробувала машинкою )..але не змогла сама підстригти )..так наполовину ). Потрібно привчити. У нас просто з сином страшна алергія на його шерсть ( задихаємось… На інших двох котів алергії не має. А цей линяє дикооо… Прийдеться стригти.
-
він ще тут не лахматий..бо зараз це капець )
-
Тобто я так розумію що Канада не вимагає тітри?Тільки в Польщі можуть запитати при перетині кордону, так?
-
А можуть і не запитати?
-
Дякую
-
форму ф1 видають лише, коли є титри, а зараз більшість їде без титрів...Я вже сто разів ці правила читала і була на кордоні свідком, коли пускають без титрів і цієї довідки. А як воно буде у жовтні не ясно, тому особисто я роблю титри...
-
Ф 1 выдают без анализа на бешенство.
-
форму ф1 видають переважно коли є титри...тут люди про це писали і я запитувала у ветеринара....Він сказав, що таку довідку не може дати, але може дати іншу...Я буду брати просту довідку, хоча титри і будуть..
-
від багатьох читала, що якраз тоді вимагають 90 днів ).. але ж зараз можна і без цього їхати..то нащо ускладнювати життя...😅. Звісно якщо є час до вильоту, то краще все робити )))...Чим більше читаєш тут коментарі, тим більше волосся стає дибки )))