Pets to Canada
-
форму ф1 видають переважно коли є титри...тут люди про це писали і я запитувала у ветеринара....Він сказав, що таку довідку не може дати, але може дати іншу...Я буду брати просту довідку, хоча титри і будуть..
-
від багатьох читала, що якраз тоді вимагають 90 днів ).. але ж зараз можна і без цього їхати..то нащо ускладнювати життя...😅. Звісно якщо є час до вильоту, то краще все робити )))...Чим більше читаєш тут коментарі, тим більше волосся стає дибки )))
-
спробуйте..бо чесно стільки ситуацій читаю ) що бліннн...то в Польщі комусь відмовилися міняти на цей сертифікат здоров'я, бо вони все проходили в Україні... хоча всім у Варшаві усе міняють. Таке враження, що ветеринари самі не знають 😂...
-
угу..приватний посилає до державного, а цей навпаки ). Я буду брати довідку у приватного. Сьогодні в групі кидали на англійській мові..а в Польщі не знаю)))... Та за кордон з Польщею можете не переживати ))))
-
от чесно я в червні переходила кордон..пробувала в українських шось спитати .....а там така ділова ковбаса сиділа і сказала мені, що вона людей перепускає, а не тварин, хоча люди йдуть з тваринами туди. Ой маєте чіп, маєте вакцини.. хай оброблять вам від бліх і хай просто ветеринар напише, що тварина здорова...цього хватає. Титри є як розумію )))). Тиждень тому при мені пустили двох без титрів. У нас ще багато до вильоту, тому я роблю все, що можу 😱😅. Я уже з ветеринаром домовилась про звичайну довідку..
-
Вибачте будь ласка. Я нова в групі. Зо таке титри? Бо я маю в вересні летіти з котом.
-
ну це цю форму на основі титрів..а можна просто довідку, що тварина здорова і так далі...ну і проглистовка. Я сама не знаю чи показувати титри 😂..бо у нас не буде 90 днів)))... В більшості пускають зараз без них...Правда у нас 30+45 днів пройде )
-
це аналіз який роблять після вакцини від сказу..чи є у тварини антитіла... Але його вартість 2200-3000 грн і довга це процедура.... карантин значно більший, ніж після вакцини від сказу. І всі думають робити чи не робити 😱😅. Польща зараз переважно пускає без цього аналізу.Це для Європи..якщо їдете з України. Канаді він не потрібен
-
можуть не запитати, а можуть і запитати. При мені пустили двох жінок ...а от знайомого з собакою тиждень тому не пустили..сказала польська сторона, що вони не знають про ці спрощення...які є офіційно ніби на українському сайті...
-
Дуже вам дякую за обширну відповідь. Ми з Італії. Маємо від сказу та ще начебто попросили якийсь сертифікат «хорошого здоров’я» начеб то Канада питає та він дійсний чи 48 чи 72 години🙈 Ви за таке не чули? Можете підсказати? Дякую 🙌