Pets to Canada
-
цього Вам не скажу...але думаю що ні ..Ви ж там зразу зробите нову...а тут Вам прийдеться карантин сидіти 21 день. Або запитайте ветеринара....у вас є час зараз поновити вакцину і не переживати. Ми наприклад в лютому зробили вакцини..як почалась війна..але це були українські і їх не всюди признають... плюс я вирішила здавати на титри..тому ми в червні перекололи котам європейські вакцини і лиш після цього я здала аналіз. Не люблю лишніх нервів....
-
Розумію
-
Ви вже сміло можете поновити вакцину..і встигаєте карантин відсидіти 21 день перед вильотом...А бігати по Канаді по прильоті.... думаю буде не до того..Порадьтесь з ветеринаром...я радилась.
-
А через який пропускний пункт їхав ,не знаєте?
-
ось тут я не впевнена за цей карантин... Знаю..що ми мали чекати місяць після поновленої вакцини, щоб здати на титри..Але точно краще зрообити тут вакцину, тому, що в Канаді дай Боже ціни, що на зуби...що не дай Бог тваринка захворіє (. Страховки теж читаю дорогі ((.
-
здається він їхав через Шегинь. Треба перепитати
-
ну ось тут я так глибоко не вникала 😂 стараюсь все переробити...нам просто і так прийшлося переколювати вакцини. Я вже і так не витримую читати все, що пишуть в групі ) .. але читаю і до жовтня бачу..ще начитаюсььь 😅. Вирішила пожаліти свої нерви і робити все ))). Втратити 2000 дрларів за квитки не хочеться.
-
Як мені казав лікар вакцину від сказу можна і треба поновлювати в проміжку від 11 місяців до року мінус один день. Я б вам радила так і зробити, карантин після вакцини 21 день. Думаю це і дешевше буде і бігать там не треба буде
-
Я щось заплутався, можно конкретно, 1.чип е 2. Сказ е 3. Антитіла е, робили 2 місяці назад Перед вилетом треба довідку що здоров пес Буду летіти з Польші до Канади
-
собаці рік
-
О, ви точно це знаете? Я просто питаю, може і дійсно карантин треба після першої вакцини, а не вчасної ревакцинації?
-
Мальтезе
-
На титри точно треба чекати 30 днів після вакцини, так написано в пам'ятці, що вони мені давали, а от якщо вчасно ревакцинація може і не треба
-
Спасибо
-
Вибачте. Скільки дійсна довідка що пес здоров? 48 годин?🙈 чи більше. Я теж заплуталась(
-
Вроді 72