Pets to Canada
-
Звідки везли?
-
Всем привет. Меня зовут Камила, я кинолог. Приехала в Канаду (Торонто) 2 месяца назад. Сама я из Киева, там работала кинологом более двух лет. Проходила обучение и практику в кинологической полиции более года, снимала собак для сериалов на местном телевидении (СТБ, ICTV), проводила частные дрессировки, общий курс дрессировки и коррекцию поведения. До переезда в Канаду жила в столице Дании несколько месяцев и там так же проводила частные дрессировки. На данный момент работаю няней в садике для собак, провожу социализацию щенков и дрессировки, сижу с собаками на дому у клиентов и беру собак на выгул. Пишите, буду рада помочь вам и вашим любимцам а так же буду очень благодарна за рекомендации. Instagram: @lonelykanya Telegram, WhatsApp: +1 (437) 256 6363, +380 (63) 705 3973
-
Всім привіт! Дякую за поради. До Канади долетіли, собаку розмитнили 🤣
Тепер наступне питання 🙈 Підскажіть будь ласка чи є тут страховка для тварин 🙏🏼😇
-
Так. Страховка є на собаку В залежності від віку і породи
-
Від 30$/міс
-
Податок на собаку при в‘їзді в Канаду обов‘язковий 😅 Страховка не обов‘язково, просто хочу зробити щоб була..
-
Дякую
-
що там по розцінкам?
-
Всім привіт.В мене киця полька,підкажіть які з Польщі документи потрібні і як проходить процедура від початку і до кінця.Бо тутешня в мене є з України ще довоєнна,а от як в Канаду я ще нічого не знаю.Щиро вдячна за будь які поради.
-
ну то я почитав. Я запитую про досвід який мала пані особисто.
-
ну то пані би мені відповіла конкретно по розцінкам за якими вона трансортувала тварину. А у вас якщо є якась інформація стосовно цього, то не встидайтеся, поділіться.