Pets to Canada
-
Окей!) Наш досвід: Я отримала за день до виїзду в Полтаві довідку Ф1 (спойлер: її так ніде не спитали 😅) у державній клініці. Там же мою Еббі обробили від паразитів та поставили відповідні відмітки у паспорті. Це було за 5 днів до літака. Титри мені знадобилися для в‘їзду в Польщу. В аеропорті Мюнхена (там взагалі не дивилися жодних документів) та Торонто їх не питали. Почитавши групу перед виїздом я вирішила перестрахуватися і за 24 години пішла в Німецьку клініку щоб отримати healthy certificate, але лікар сказав, що поставить лише печатку про медогляд. Наче все 🙈 Фото з митної декларації та відмітку в паспорті прикріпляю 👇🏻
-
С мягкой в салон и удобней и проще. Можно немного прижать переноску и она под сидение входит. Есть мягкие переноски которые раскладываются, что удобно для нестандартных "длинных" пород.
-
Вчора перетинала кордон України з Польщею без котів і уточнювала, тому що у вересні планую їхати до Канади з котами, чи потрібні титри, сказали що для України не потрібні.
-
Ось така информація висить на кордоні Україна - Польша. Погано видно, але вже як є.
-
Мені у ветеринарці також показували офіційний лист про те, що для в‘їзду у Польщу з 25.07 потрібен тільки закордонний паспорт, чип та вакцина від сказу. Але по факту спитали..Ми робили все зараньше тому все рівно все з собою було. Ми перетинали 31.07. Думаю людський фактор також присутній 😅
-
Что дата прививки теперь до чипа этого
Просто интересно всем ли так делают, дата чипа от даты считывания его
Некоторые переносили дату чипирования как есть на самом деле
-
З приводу ціни - правда. Треба чекати місяць після щеплення і потім можна робити забір крові у державній клініці у будь якому місті, а відправляють на Київ у лабораторію. Щеплення 3.03 ➡️ Забір крові 3.04 ➡️ результат 8.07
-
Добрый день! А титры на бешенство требуют для поездки в Канаду?
-
Мы собираемся тоже в Виннипег,но с Варшавы до Торонто лот,Торонто Виннипег jet wet. Только они по Канаде как я поняла берут животных.других не нашли
-
Канада не требует
-
Европа требует,кроме Польши.
-
на заказ делаются, даже дешевле больших переносок получаются
-
Спасибо)