Pets to Canada
-
Советую вам просто сесть за комп и проштудировать всё. Я уже два дня за компом и на телефонах с авиакомпаниями. Единственный приемлемый вариант на сегодня это Лот и вест джет. Европейский авиалинии кроме лот не берут животных. Ну и на вашего маламута билет будет стоить прилично конечно. Звоните и узнавайте. Дозваниваться им легко, подбирайте себе даты на сайте, и звоните перед тем как бать билет, чтобы узнать смогут ли они посадить собаку на этот рейс
-
Добрый вечер. Планируем в сентябре прилететь в Торонто. У нас шпиц. Может кто-то знает и может посоветовать хорошего грумера, который не побреет под мишку пупсика?
-
я це розумію...але бечите, що пишуть люди, що не дають довідки на виїзд і в Польщі і в Україні без титрів.. Мені ветеринар це теж казав, що таку довідку лиш державна клініка видає, а для цього потрібні титри ..веселооо. Але я так розумію, що дозвіл на виїзд теж можна спробувати взяти в Україні, щоб не бігати по Польщі...якщо транзитом.
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, якщо чипування і вакцинація від сказу зроблені в один день, то вакцина буде дійсна? Бо чула, що обов‘язково спочатку чип, а потім вже вакцина.
-
Нам одночасно зробили чип і вакцину і внесли цю інформацію в міжнародний паспорт. Як можна довести, що спочатку встановили чіп, а після цього ввели вакцину, а не навпаки?