Pets to Canada
-
В лоукостах немає умов для перельоту тварин в багажі. Це не їх забаганки. Дот та Вестджет - ці беруть точно. Але купувати треба два окремих білета, не один спільний. Щодо Лота, то в них на особу буде ручна поклажа та валіза 23 кг. Це в вартість входить. В Вестджет ми брали пакет Еконо - тут ручна входить тільки, а за валізи доплачували. Тому будьте тут уважні теж. Ну і окремо в кожного буде власна річ - малий рюкзак
-
Ще ми брали два прямих рейси, без пересадок. Бачили багато різних рейсів з пересадками на Ківі. Потім дивилися авікомпанії, які дозволяють тварин (просто вбивала в гуглі та читала), потім виключали лоукостерів та тих, хто не везе тварин. Потім вже дивилися по датах та перевізниках, що залишились. Далі відкривали сайт перевізника та знаходили контакти. І телефонували (до дзвінка нічого не бронювали). Оператору озвучували, що нам треба, вона реєструвала всіх та тварин. Лот присилає посилання, ми оплачуємо. Але спочатку перевірили наші дані. От так ми купували свої білети
-
Я не знаю точно. Але порекомендую зателефонувати. В нас меньшому вписали міс замість містер, то ми дзвонили виправояли. З валізами спробуйте теж дзвонити. І подивіться, який у Вас пакет, що пише.
-
То все є на сайтах кожної клмпанії. Загугліть, бо зараз вже не пам'ятаю розміри. Але 2 або 4 кг - це вламна річ
-
🤯🤯🤯 І як ви вирішуєте це питання?
-
Буду сегодня искать другую гос.клинику, узнаю, что там скажут. В общем, нам сказали, что результаты анализа на титры ждать 2-3 недели (и можно его сдавать после 3х месяцев с даты прививки). Так что, у кого есть время-лучше сделайте его, чтоб уже ни к чему не придирались. Я отпишусь, когда побываю в другой клинике.
-
Может немного скинуть вес,мягкая переноска и в русную кладь
-
Мы пытались,но у него сильные гормональные нарушения,и многие системы организма не работают как надо, например, пытаемся начать давать ему корм для снижения веса, у него сразу прекратился стул ( не было 8 дней, лежал тряпочкой умирал, врачи предлагали ему операцию делать,чтобы почистить кишечник, в итоге уговорила их на клизму глубокую,и все получилось, но во время клизмы кот получил стресс и судороги(((( Все уже сказали оставить его в покое и кормить тем с чем он хорошо себя чувствует