Pets to Canada
-
Будь яка ветеринарка не видасть такої довідки
-
тільки державна ветеринарна клініка
-
travel.gc.ca/returning/customs/bringing-your-pet-to-canada
Тут почитайте
-
travel.gc.ca/returning/customs/bringing-your-pet-to-canada
-
Друзі, хто летів з west jet з маленькою собакою підкажіть , будь ласка, за яким номером бронювали місце для собаки та скільки коштує квиток?
-
Краще видаліть, схоже випадково записали голосове повідомлення.
-
Нужно договориться заранее с повятовым врачом и они работают только в будний день
-
Так в тому ж і справа, що будемо тільки в суботу один день в Варшаві, а вранці в неділю вже в аеропорт
-
Наш Укр. паспорт подходит? Или нужно делать евро?
-
Я неодноразово казала, що Польща пускає без титрів, ...є також винятки, що завертають. По коментарях бачу, що людям крутять голову і не дають довідку на виліт. Не перекручуйте мої слова будь ласка...Також я писала, що при мені на кордоні з Польщею недавно пустили двох жінок без титрів. Але читаючи ці всі коментарі, я вирішила, що зроблю титри всім своїм трьом кішкам так як наш виліт аж в кінці жовтня. І роблячи висновок з ситуацій, бачу, що моя інтуіція не підводить. Бо ці ветеринари самі часто не знають, що треба видавати і футболять людей від державного до приватного і навпаки. Я ж не люблю ризиків.
-
Ви робили сертифікат здоров'я у Польщі? Летіли Lot чи інша авіа?... Але якщо через Париж, то напевно не Lot. 🧐. Дякую.
-
З Києва їдемо 25.08 або 26.08. Ще треба виїхати