Pets to Canada
-
Я неодноразово казала, що Польща пускає без титрів, ...є також винятки, що завертають. По коментарях бачу, що людям крутять голову і не дають довідку на виліт. Не перекручуйте мої слова будь ласка...Також я писала, що при мені на кордоні з Польщею недавно пустили двох жінок без титрів. Але читаючи ці всі коментарі, я вирішила, що зроблю титри всім своїм трьом кішкам так як наш виліт аж в кінці жовтня. І роблячи висновок з ситуацій, бачу, що моя інтуіція не підводить. Бо ці ветеринари самі часто не знають, що треба видавати і футболять людей від державного до приватного і навпаки. Я ж не люблю ризиків.
-
Ви робили сертифікат здоров'я у Польщі? Летіли Lot чи інша авіа?... Але якщо через Париж, то напевно не Lot. 🧐. Дякую.
-
З Києва їдемо 25.08 або 26.08. Ще треба виїхати
-
Це якраз довідка про стан здоров'я тварини. Роблять державні ветеринари (принаймні в Україні лише вони) за день-два до вильоту
-
Спасибо большое
-
Скажите пожалуйса, а если из Польши лететь в Канаду через Францію или из Франции, то что нужны титры?
-
Тут писали уже много раз что не надо титры, теперь опять пишут что надо🤦🏼♀️ помогите уже понять
-
Насколько я читала перевозить корм запрещено
-
Тварина летіла в салоні чи у багажному відсіку? Бо чула що через Париж тільки Орлі пускає тварин транзитом.
-
За офіційними даними титри не треба Канаді, не треба на кордоні з Польщею