Pets to Canada
-
Не спрашивали и за нашу вакцинацию, дети без вакцинации, дочке 16 лет сделали в аэропорту тест 180 злотых, можно было его не делать за него никто вообще не спросил! И в Торонто тоже не проверяли, сказали что по прилёту на место где будем жить сделать дочке тест и на восьмой день второй и всё)) приложение ArriveCan заполнила, но никто его не смотрел))) сказали в красном кресте не заморачиваться, а наслаждаться новой жизнью в новом доме🇨🇦
-
Пахне Португалією :) Донт воррі бі хеппі.
-
-
Всем привет, читаю чат и не нахожу однозначной информации) Мы с котом собираемся выезжать из Украины, сделали чип, вакцинацию от бешенства. Выдали украинский паспорт, с понедельника сказали звонить и спрашивать насчёт международных, не было в наличии в Тернополе. С 8.08 должны появится. Скажите, что ещё необходимо сделать кроме международного паспорта в Украине? Будем выезжать в Европу. В какую страну думаем, там будем сдавать биометрию, ждать и после вылетать в Канаду. Соотвественно какими авиалиниями полетим, неизвестно…
-
Тому, що однозначної інфи немає (.. Потрібні: 1 Паспорт міжнародний 2 Чіп 3 Вакцина 4 Обробка від блох та глистів за 48 год до вильоту 5. довідка ф1 або сертифікат здоров‘я перед вильотом. І саме тут починаються сюрпризи, тому що його часто не хочуть видавати, якщо немає титрів ( аналіз на антитіла ). Хоча Польща зараз спростила виїзд з України і титрів не вимагає. Але ветеринари в Польщі, щоб дати цей останній сертифікат почали вимагати титри.. От така фігня.. Ну і читаю коментарі що у багатьох дивляться лиш паспорти часто. Як повезе.
-
А вартість на тітри однакова у нас чи в Європі? Тут за 9 днів роблять за 3 000 с копійками. У нас після вакцині не пройшло 30 днів. Дуже довго прийдеться чекати, щоб здати.
-
У Києві писали, що 2200…у Польщі наче дешевше…Та ці титри взагалі роблять довго..Спочатку має пройти 30 днів після вакцини..а потім три місяці після здачі на титри…Але не всі країни вимагають зараз такий довгий карантин.. Я робила трьом кішкам..заплатила 9000 грн 🥲. У нас просто виліт в кінці жовтня, вирішила не ризикувати, бо моя психіка не витримає..треба робити чи не треба.. Пустять чи не пустять…Гірше буде, коли квитки на літак пропадуть.
-
В Україні зараз говорять, що на 31 день після щеплення можна робити, аде не раніше. Термін результату через 9 днів робочих, а якщо швидкий то 6700 грн за 48 днів… Дякую, будемо думати.
-
ну ми робили тест через два тижні...так як у лютому поставили українську вакцину, а в червні переколювали європейську . Нам ветеринар так сказав робити, бо це йшло переколювання вакцини. І результат був через 10 днів .нема сенсу переплачувати стільки.. Якщо Ви довго будете в Польщі очікувати на візу наприклад..то можна і там зробити .Так розумію Ви ще і біометрії не здавали.
-
Добрий день! Підкажіть будь-ласка, заспокійливе для кицьки? (Зверталися в вет.аптеки рекомендують краплі на холку, або феромони спеціальні заспокійливі, якщо проблеми з прийманням пігулок. Консультувались з лікарем, каже що це не допомогає) Може у когось є який досвід???
-
а коли ви летіли і якою авіа, бо в Lot вимагає сертифікат( принаймі так на сайті пише ) і я не пойму дивляться його не дивляться...
-
Вопрос вот в чем )у нас есть прививка в апреле , чип поставлен в июле , я могу сейчас сдать на титры на основании той прививки , и сделать ещё одну чтоб она была сделана после чипа ?)так подойдёт как вы считаете ?