Pets to Canada
-
у вас просили СVC
-
щоб заплатити за собаку
-
CVC это везде нормальная практика. В принципе везде в таких странах просят, нас по началу это тоже пугало🙈
-
Ну естественно, только на официальных сайтах, телефонах и тд. Если вам позвонил левый номер и представился вашим банком, я бы не давала😂🙈
-
це аир канада
-
я телефоную щойно до низ
-
Кому потрібно для інформації , проходила вчора кордон Україна Польша у Пшемишлі. У мене було для собаки , паспорт України, титри зроблені в Україні в 2021р, та ЕС паспорт виписаний цією весною. Ветеринар сказав, це full package, прошла дуже швидко. Поки стояла в черзі , бачила більшість тварин пускали без титрів, але виписували permission.
-
Привіт
-
Переноска повинна бути пластикова чи картоннна ?
-
Можна пластикову і туди і туди ?
-
Така підійде ?
-
Добрий день, чи перевозив хтось літаком червоноуху черепаху у Канаду? Що для цього потрібно?
-
писали для салона мягкая, для багажа- стандарт IATA
-
В Польше у ветиринарного инспектора, это государственный орган
-
Не смішно, це ж наші дітки, з ними так не можна
-
То для Вас так, а для дівчини - це дитина. І треба поважати цей вибір інших людей.
-
Я не буду з вами сперечатись. Немає на це часу. В мене інша думка. В цей чат написала, щоб знайти інформацію, як все ж таки перевезти її
-
Мені здається, що знайти житло з черепахою буде легше, ніж з котом чи собакю. Принаймні, вона живе у акваріуму)
-
а Вам теж виписували дозвіл? Чи ні? І так розумію Ви паспорт робили в Польщі? Чи у вас український міжнародний паспопт?
-
У кожної тварини є душа))
29715/176997