Pets to Canada
-
У меня тоже такс, он весит 7.5, надеюсь сбросит чуть-чуть и с переноской будет 8 кг. Тут нарисовалась другая проблема - в переноске нужного размера он вот прямо как туго запакована шпротина 🫤 у вас проверяли соотвествии размера собаки и переноски или им вскипавшего как он вмещается туда?
-
Добрий день! Скажіть, будь ласка, чи є дозвіл на перевезення піт булів до Канади? Дівчинка, стерилізована, чипована. Мікс пітбуля. 20 кг. У міжнародний паспорт внесена як «мікс американського стаффорширдського тер‘єру». Бачила інфо, що в Онтаріо була раніше заборона на ці породи. Чи є заборона зараз? Буду дуже вдячна за інформацію та поважні уточнення.
-
Підкажіть будь ласка, а вже по Канаді коли ви летіли вест джетом важили тварину? Ми подзвонили їм на лінію, спитати чи є вільне місце для кота в багажі, вони сказали так, ми купили квиток, знову їм передзвонили забронювати місце коту - а вони кажуть соррі, місць немає. Давайте в літак з кабіну. Ми кажем кіт важкий, 10 кг+-, вони відповіли що вага ролі не грає, головне клітку розміри підходящі підбирати. В результаті місце заьронвьали нам в салон, але боюсь дуже. І виходу немає вже, літак у вівторок. Інших рейсів теж немає.
-
Дякую🙏🏻 А в інших провінціях немає заборони? Тільки Онтаріо?
-
Спасибо большое🙏🏻
-
Скажіть будь ласка, якщо летіти з Польщі Lot, а потім пересадка в Цюриху Air Canada, то чи потрібно ще попередньо бронювати білет на котика в Air Canada, чи достатньо в Lot. Сьогодні не можу додзвонитися в Lot. І взагалі чи можуть не пустили в літак в Польщі з твариною, якщо білет ми уже викупили, а на тварину ще не забронювали.
-
А хтось летів Air Canada як у них?
-
Так, звичайно, в кожній. Треба розуміти, що не всі літаки беруть тварин. Тому дзвоніть. Ми брали окремо 2 квитка - на лот спочатку, потім на вестджет. Обидва не лоукостери, прямі.
-
Маю питання, бо також кішку хочемо свою забрати. В неї є паспорт, але робили вже в Польщі, бо також перед війною взяли дорослу кішку з притулку. Паспорт на польській. Потрібно перекладати? Довідку про здоров'я потрібно перекладати? Чи просто звернутися до клініки, зробити дезінфекцію від блох глистів і лікар там свою печатку поставить і цього вистачить?
-
привильніше було б на початку дзвонити на інфолінії і питати чи є "місце" для тваринки у літаку,а вже потім купляти білети. Частіше в одному літаку може летіти лише 2-4 тварини(в залежності від авіалінії і типу літака). Тому ці місця розлітаються як гарячі пиріжки
-
я робила паспорт у Польщі,запитала чи може заповнити усе англійською. відповіли,що вони не мають право цього робити🤷♀️ головне,що вакцина заламінована і поставлений штамп вет. лікаря