Pets to Canada
-
Хорошо, спасибо большое. Пусть всё пройдёт , как планировалось!
-
Добрий день❗чи є тут ті, хто їхав з України в Канаду?! В мене питання стосовно паспорту на собаку❗❗❗в нас паспорт європейського стандарту але заповнений повністю українською, чи потрібно змінювати паспорт щоб було заповнено все англійською мовою? Якщо потрібно то як тоді з тими прививками, котрі ставили протягом 2-х років життя собаки, їх також переносити чи потрібні лише ті, котрі вже з даного моменту?❗❗❗ Підкажіть будь ласка, хто знає🙏
-
Она по качеству очень хорошая, но, я её взяла именно как запасную, если кому-то в аэропорту моя покажется большой/не такой/не подходящей по высоте. Мой кот туда поместится, но явно в такой ехать сутки ему будет тяжело, он у меня 5.300. Мне такая переноска ехала с Харькова за 630 грн, я решила что моё спокойствие стоит этих денег, и она собирается очень компактно shinshilka.ua/ua/p263361878-trixie-2882-connor.html
-
ми скоріш за все будемо їхати через Румунію, а потім Париж - потрібно враховувати ці правила перевезення тварин, конкретно з цих країн чи потрібно опиратися лише на Канадійські?! Я переживаю щоб не завернули, якщо раптом чогось не виявиться в документах