Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 239.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t524967985T Offline
    t524967985T Offline
    Наташа
    wrote on last edited by

Она 3,8 кг, я просто очень переживаю, чтобы ее точно со мной пропустили. И как-то заранее это все оформить, а не в последний момент звонить в авиакомпанию.

1 Reply Last reply
    0
  • t374793103T Offline
    t374793103T Offline
    Анна Мороз
    wrote on last edited by

По вазі ваша кішка без проблем в салон проходить без ніякої заморочки з emotional support. Вона ж у вас така легенька 😅

1 Reply Last reply
    0
  • t524967985T Offline
    t524967985T Offline
    Наташа
    wrote on last edited by

Я тут начиталась, что есть лимит по количеству животных в салоне. Не оказаться бы «перелимитом», может так подстраховаться :)

1 Reply Last reply
    0
  • t547264096T Offline
    t547264096T Offline
    Вероника
    wrote on last edited by

Дякую! А при посадці на літак не дивились?

1 Reply Last reply
    0
  • t374793103T Offline
    t374793103T Offline
    Анна Мороз
    wrote on last edited by

Але ж і про тваринку emotional support потрібно дзвонити і повідомляти авіакомпанії, тобто те саме що і просто реєструвати на рейс 🤔

1 Reply Last reply
    0
  • t427207102T Offline
    t427207102T Offline
    12345
    wrote on last edited by

Есть такой паспорт

1 Reply Last reply
    0
  • t547264096T Offline
    t547264096T Offline
    Вероника
    wrote on last edited by

Это из гос клиники?

1 Reply Last reply
    0
  • t427207102T Offline
    t427207102T Offline
    12345
    wrote on last edited by

Нет этому паспорту уже 7 лет

1 Reply Last reply
    0
  • t427207102T Offline
    t427207102T Offline
    12345
    wrote on last edited by

Хотим поставить чип и вакцинировать кот и собака и Тогда уже выезжать из Украины

1 Reply Last reply
    0
  • t172153389T Offline
    t172153389T Offline
    Veronika
    wrote on last edited by

Эмоциональная поддержка делается заранее, Не переживайте, там все ок - у них это обычная процедура. Я летала 2 раза, уже куча ребят по моей рекомендации проехало, ни у кого проблем не было

1 Reply Last reply
    0
  • t427207102T Offline
    t427207102T Offline
    12345
    wrote on last edited by

Кто знает подходит для Европы?И дальше в Канаду?

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Любовь
    wrote on last edited by

Добрый день. Подскажите пожалуйста , на фото в паспорте должна печать вет клиники стоять для животного или нет ?

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Любовь
    wrote on last edited by

И как быть если международный паспорт заполнен на русском языке (

1 Reply Last reply
    0
  • t426356269T Offline
    t426356269T Offline
    Iryna HRYTSAI
    wrote on last edited by

Доброго дня! Покажіть будьласка фото як має виглядати паспорт з яким можна летіти Бо щось трохи заплуталась🙈 одні пишуть що з укр (де щнизу номер) не підходить інші пишуть летіли Хтось має однозначну відповідь яким має бути той паспорт і де його в укр робити? ( чи виїжжати з укр по тому що в нас дали і десь в європі перероблювати)?

1 Reply Last reply
    0
  • t1029342268T Offline
    t1029342268T Offline
    Ll_uch
    wrote on last edited by

До субботы Вы с этим уже ничего не сделаете, или лететь или нет, на свой страх и риск. Сделайте обработку под печать в паспорт, возьмите справку о здоровье - для создания солидности документов, чтобы на даты сильно не смотрели. Главное паспорт и прививка от бешенства, а там уже по месту как пойдёт.

1 Reply Last reply
    0
  • t414867051T Offline
    t414867051T Offline
    Ірусік
    wrote on last edited by

Я мала для киці з 2017 року такий паспорт як зліва. Всі прививки були там. Коли чіпували лікар сказав що з таким паспортом не виїдемо бо номер там тільки зверху і на перших сторінках а має бути на всіх Тому зробили новий в Україні той що справа

1 Reply Last reply
    0
  • t248109856T Offline
    t248109856T Offline
    Iris
    wrote on last edited by

Я теж робила такий як зліва в 2017, ми виїхали в Польщу з таким, проблем не було. Я розумію що Польща не Канада, але міжнародний є міжнародний)) якщо з Польщею получилсь, то напевно процює і для Канади?

1 Reply Last reply
    0
  • t1291517487T Offline
    t1291517487T Offline
    Olena Tiutchenko
    wrote on last edited by

Ділюсь своїм досвідом перельоту з котом 11 кг. Спочатку ми приїхали з України до Польщі. (Титри були, ф1 теж, але у нас нічого цього не питали). На кордоні дали довідку, в якій було вказано кінцеву точку Канада. В день вильоту ми пішли до звичайного ветеринара на огляд, він нам дав довідку на виїзд (на гагаріна 15 у нашому випадку не треба було, ми так зрозуміли із-за тих документів які нам видали на кордоні). Кілка днів передиху коту. І потім літак Варшава-Торонто лотом. Заьронювади місце в багажному відділенні. Документи подивились, нічого не питали. Дуже переживала за кота, дуже. Він зовсім не кричав коли був у клітці. Коли забрала лише побачила білий ніч, я так зрозуміла будо зневоднення. Але їсти і пити він не хотів категорично. Потім у нас була ніч на пересадку. Червоний хрест дам нам можливість переночувати в готелі. У нас було всього 5 годин на сон, але поспати не вийшло, коли принесли кота в готель він кричав неймовірно, трусився, не знав куди себе подіти. Я так рощумію із-за стреса. Плакав він і я разом з ним. Потім був літак Торонто-Монктон, Вест джетом. Так я там не літак, а кукурузник якийсь😂 місця для тварин в багажі там не передбачено. Хоча перед тим як купувати квитки, ми подзвонили і запитали чи є місце для кота в багажу, на що вони відповіли так, є. Купляйте квитки, і поїти знову нам передзвоніть забронювати місце коту. Ми так і зробили, в результаті як передзвонили їм - вони сказали місця в літаку немає в багажу. Сказали що можете його взяти в літак. Ми ж сказали що кіт 11 кг, а дозволено наче до 8, сказали головне розміри клітки, щоб та помістилась під сидіння. Тобто ми купили ще одну клітку, м’яку, в яку важко, але посадили кота. На цей рейс ніхто кота не дивився, не важив, не міряв клітку, та документи. Але коли прийшла в літак, вони до мене бігали багато раїв і питали чи точно дозволили мені кота взяти в літак, тому що клітка взагалі не поміщалась під сидіння. Якось запхнули. Дякувати Богу все пройшло більш менш нормально, кіт звичанйо на стресі, але по трішки відходить. В туалет він весь цей час не ходив, їсти не хотів, ми йому насильно давали воду, бо було обезвоження.

Р.С. Ми ще в Україні кота перевели на канадський корм, 1 choice, думали він тут скрізь є😂 думали😂 поки не знайшли. Думали взяти канадську акану, нею теж колись кормили його в Україні - теж не знайшли 🤪

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Поня
    wrote on last edited by

В билете австрийских авиалиний указывается,что есть кот?

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Поня
    wrote on last edited by

Прислали билеты, а про кота ни слова, хотя сегодня с ними говорила,и они сказали,что кот прикреплен к моему билету

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags