Pets to Canada
-
Познайомились з людьми в фейсбук, вони дозволили нам пожити трошки у них, і я просила шоб вони купили лоток і наповнювач. А так взагалі думали просто по приїзду зразу бігти в магазин за цим всим.
-
Брати з собою. Ми будемо везти обов'язково.
-
Дякую 🙏🌷
-
Дякую 💗 сходіть до них, я впевнена вам допоможуть. При нас людям на тиждень вони орендували готель, кому треба було більше часу
-
Дякую Мы берём, один уже упакован в чемодан, я думаю может старый лоток большой в багаж до Парижа взять,и пакет опилок. Не подумайте,что я сумасшедшая
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, хто купував квитки в LOT, то спочатку треба дзвонити питатись чи є місце в багажу для тварин, і після того купувати собі квитки?? Який порядок дій? Дякую)
-
Да сначала всегда спрашиваем есть ли на этот рейс место на животное, если есть сразу бронируйте и покупайте
-
Так, краще запитати про тварину, а потім вже інше
-
Напишіть потім як все пройшло пліз
-
А вы можете у ветеринара,который ставил прививку и чип попросить в паспорте исправить дату вакцинации??
-
Пусть исправит и сверху свою печать поставит
-
Питаннячо. Що собою являє чіп для паспорта коте і титри? Довго гортав в гору, але так і не знайшов.
-
Ми старий теж пакуємо до валізи, але в подорожі користуватися будемо маленьким. Надіємося, що кіт не буде проти. Наповнювач буде такий самий.
-
Мне интересно,если один лоток будет просто в пакете, его можно в салон?
-
Уже не влазит в чемодан
-
Розміри carry-on перевірте, щоб пакет був не більше і то буде рахуватися як одна одиниця. Я буду до рюкзака пакувати.
-
И опилки, с собой возьму в багаж, не много , но чтобы хватило на первую ночь, а потом выйду в магазин в Париже,куплю ещё У нас 2 ночи в Париже перед вылетом
-
Щиро щиро Дякую 🙏♥️
-
Знаєте, у нас взагалі не дивились скільки ручної поклажі, її вагу і розміри, ніде. Тому думаю як пощастить. Трішки перевес був у валізах, але теж нічого не сказали, всі котом захоплювались 😂
-
У ветеринаров очень строгие правила по поводу прививок от бешенства. А чип они в тот же день в базу внесли, так что тоже не исправить.
Как я понял, информация по чип доступна по всему миру, а вот инфа по прививки только внутри страны
30647/176960