Pets to Canada
-
Доброго дня! З тих, хто вже перевіз тваринку, чи брали із собою корм в літак? Якщо так, то скільки, і чи питали про нього?
-
Мы такую себе планируем брать наша 14кг
-
Тоже француз
-
Нет,Трикси скудо 4. По замерам вроди такая же
-
На скудо тоже наклейки нет
-
Мы не заказали ещё,не видела ее в живую.может они знают в аэропорту какие походят и без наклеек.
-
Це Манітоба, на місяць, але житло на airbnb, тому можна оплачувати спокійно. А ось на довгий термін я б не платила наперед, бо дійсно є різні люди, та й саме житло може не відповідати заявленому на фото. Але хочемо хоч щось орендувати на першу пору, щоб по прильоті не жити на зупинках🤣.
-
дуже дорого для Манітоби ((( там і найнижча ставка біля 12 доларів .а не 15..на годину. Дякую, ще будемо думати.. У нас літак в кінці жовтня.
-
Я бачу люди пишуть про їжу і лотки. В мене є експіріенс, варто поділитись. Я перевозила свою кицю два рази, з Севастополя в Тернопіль коли їй було 2 роки, з Тернополя в Познань, коли їй було 5. Я дуже відповідально відношусь до всього що відноситься до моєї кицьки тому не думайте що я якась кончена коли прочитаєте)) З Севастополя ми їхали 30(!!!) годин включаючи "кордон" на якому довго простояли. Перед від'їздом я ходила до ветеринара і питалась що краще зробити, коли годувати, чи можна заспокійливе і яке і тд. Хочу уточнити, що моя кицька ДУЖЕ домашня, я її взяла з вулиці коли їй було ~2 міс. і вона вже була дуже налякана. На вулицю я її гуляти ніколи не випускала, любих людей вона боялась нереально. Лікар дав пораду не годувати її в дорозі бо може бути погано через стрес. +Може бути погано через стрес тому і в туалет не зможе і це буде ще гірше для неї + навіть якщо зможе, в машині прийшлось би її випускати, а вона боїться всього навкруги тому це теж не варіант. Це була дуже холодна зима... Тому всю дорогу вона просиділа в клітці без їжі, без прогулянок і без лотка. Я пробувала трошки пити дати, але вона не хотіла. Спочатку вона дихала з відкритим ротом, потім знудилась, мявкала) Ніяких проблем не було коли приїхали. Пішли до ветеринара, каже ну трошки стрес, в цілому всьо ок. Потім їхали з Тернополя до Познані(Польща) десь 12год, теж машиною, але літом. Робила так само, тільки клітка більша було для її комфорту. Пити знов не хотіла. Теж все супер. Ще пригадала, радили якесь лайтове заспокійливе трав'яне, не пам'ятаю назву. Дають за декілька днів до від'їзду і декілька днів після прибуття. Нажаль назву не пам'ятаю. Я не уявляю мою кицьку в дорозі з кормом і лотком. Якщо ваш кіт більш соціальний, то напевно і стресу такого не буде і проблем з тим щоб поїсти не буде. Але серйозно, котам нічого не буде якщо вони один день нічого не будуть їсти, тим більше з малою активністю в клітці і зі стресом. Я не лікар, але радять бути обережним з їжою, а я вже довгі переїзди пережила, тому і я раджу не годувати)
-
Я з вами повністю згодна. Мій кіт з війною вже теж покатався і нічого у дорозі не їсть і не пье, лише по приїзду. Але все ж цікавить можливість перевозу невеликої кількості корму. Бо летимо я, чоловік, дві маленькі дитини 1 та 3 роки і кіт. По прильоту буде дуже багато справ, та й втомлені будемо. Хотілося б хоч коту їжу в перший день не шукати
-
А які очі 😍