Pets to Canada
-
ПУТЕШЕСТВИЕ С ЖИВОТНЫМИ Переходим по нужным ссылкам и читаем что говорит офф сайт travel.gc.ca/returning/customs/bringing-your-pet-to-canada
-
Не переживайте, кошки и коты идут как ручная кладь, в мягкой переноске, доплата 100-120 дол/евр. Летим с Варшавы, Лот. Сначала звоните на в авиакомпанию и узнаете если места в салоне и на какие числа. На линии украинские операторы, их только может не быть в суб/воскресенье
-
Та це ж справжнісінький цар👑
-
Подскажите пожалуйста, а если у кошки нет паспорта и прививок вообще, выпустят ли с Украины и впустят ли в Польше или Молдавии ? Чтобы там сразу сделать европейский паспорт , чип и прививку и нужно ли в таком случае будут титры? 🤦🏻♀️ Спасибо ❤
-
Зараз сфотографую. Тільки ж я і сама толком не знаю, чи можна, бо заплуталася. В Литві сказали, що українцям можна з таким. Тепер сама хвилююся. Летимо 17го Вільноюс-Франкфурт з пересадкою в Ризі (здається 40 хвилин) AirBaltik. А 18го вже Франкфурт- Ванкувер - Condor.
-
Я в березні виїзджала з України, був український паспорт і все, без прививок і чипу. Їхала автобусом через Польщу до Литви. Ніхто на кішку жодного разу не глянув і нічого не питали. По приїзду в Литву, в перший день зробили прививки і чипували в міграційному центрі. Але це було тоді так, зараз не знаю. Почитайте в чаті, зараз ніби в Україні можна зробити паспорт, якщо не помиляюся.
-
Дякую. Просто, я думала, якщо так випускають виїхати, та робити одразу європейський паспорт для кішкі, тоді як зрозуміла з чату, не потрібні титри, бо якщо паспорт наш, вимагають робити їх.
-
Так, але ж якщо їх не має, то польша не дає справку , та що видається за 48 годин на літак. Чи я щось плутаю?
-
(( просто тут писали, що якщо паспорт європейських то без титрів діють цю справку...
-
Ми кололи одну в лютому...а червні переколювали на європейську вакцину. Три оти перенесли все без ускладнень...Від першої вакцини були в'ялі.
-
Не знаю. Але в мене у кішки не має ніякого , от тому і встає питання чи можно зараз виїхати з України без документів , і чи впустять до польши чи Молдавії і там вже робити той паспорт 🙄