Pets to Canada
-
Спасибо
-
Ми летіли Лотом (Варшава - Торонто) в самому аєропорту вже ніде не попісяти песику, відкривається реєстрація і там вже забирають їх і усе. Коли вже сіли у Торонто, конкретно наш рейс затримали (ми просто дві години стояли на полосі). Потім пройшли всі паспортні контролі і ще чекали на верк перміт. Весь цей час ми не знали де пес, я постійно питала де мені його забрати, всі казали вже тоді, як все зробите і за валізами підете. Тварин виставлять окремо від валіз, поряд є спеціальна кімната де вони стоять. Та нікого не було з персоналу, ми просто підійшли і забрали. Дали попити, поїсти і вжк коли вийшли з аєропорту - собака сходила в туалет.
-
Залишали, але було дуже жарко і думаю вона там розтанула ще до того як ми вилетіли. Я теж дуже хвилювалася шо вона взагалі вил‘ється, не знаю так і було чи собака пила. Але коли вже забирали, води не було. В цілому ветеринар нам сказав навіть якщо вона ці 12 годин не буде пити, це не смертельно. Звісно, не добре, але витримає. Коли забирали, дали одразу поїсти і попити. В цілому перенесла політ нормально. В нас мопс 10 років, не молода і нервова вона. Але все обійшлося
-
Я вас розумію, наша за все життя і на машині рази 3 каталася, не кажучі вже за літаки) Головне себе заспокойте і максимально все зробіть шо від вас залежить: вода/зручна переноска/сводити в туалет як найближче від вильоту. Ми ще давали трішки заспокійливого їй і надівали ошийник заспокійливий (за порадами ветеринара)
-
Добрый день, наткнулась на такой документ. Там про титры написано конкретно, может кому то пригодится
-
Доброго дня. Підскажіть , будь ласка. Як виглядає карантин для котика в Канаді (якщо я не почекаю 21 день від дня вакцини)? Ситуація наступна: Вилітатиму з Праги( з пересадкою у Відні ) з кицькою. Вчора (12.8)отримали вакцину від сказу, але чекати 21 день я не можу,- буду брати на 22.8 квиток. І наступне питання, у цій авіакомпанії немає квитка для кота,тобто це означає,що можу оплатити будучи в аеропорті? Щиро дякую всім за відповідь та бажаю вам гарного дня.