Pets to Canada
-
Пусть откроет официальные источники, Канада с 28 сентября запрещает ввоз животных для коммерции, никакого разведения, никаких выставок и тд
-
Ну или успеть въехать до 28 сентября, что мы и делаем собственно))) потому что у нас две корги, они у нас выставляются и у них прекрасные крови с отличных питомников, жаль будет если нельзя будет продолжить линию разведения таких кровей
-
Тобто це означає,що я повинна ризикнути? Я немаю іншого виходу ( не можу її залишити і не можу летіти пізніше)
-
Здравствуйте!У меня 3 собаки.подскажите,у нас есть паспорта и титры на 2 взрослых собак,делали,так как думали изначально ехать в Англию.Есть ли смысл делать щенку титры.И какие еще документы нужны или справки.Знаю,что проглистовка перед вылетом,форма 1 и еще чтото нужно?
-
И можно ли арендовать клетки в самолете?
-
Вітаю! Наш досвід подорожі з собачкою до Канади. 🇨🇦Можливо комусь буде корисно.
Собака: джек-рассел терьер. Вага: 6,5 кг.
Країна вильоту : 🇹🇩Румунія (Бухарест). ✈️Авіа: Lufthansa& Air Canada
Купували квитки і бронювали місце для собаки в Lufthansa.
❗️ Лайфхак: якщо ви в Україні - зателефонуйте до українського офісу Lufthansa і забронюйте місце для тваринки. Час очікування оператора менший ніж за німецькимичи міжнародним номером і тут з вами поспілкуються українською !Номер додам у кінці повідомлення⬇️⬇️✉️Після бронювання на пошту приходить підтвердження. ☎️І ще за кілька годин може перетелефонувати оператор щоб ще раз підтвердити ваше бронювання. 💸Вартість місця 100 € оплата в аеропорту на стійці реєстрації.
🪪Документи: Ми мали лише румунський ветпаспорт з усіма відмітками про чіп, вакцинацію від сказу, огляд та обробку від паразитів за добу до вильоту. (Дата, підпис, штамп вет клініки). Клініка звичайна не державна. НІЯКИХ ТИТРІВ! ЖОДНИХ ДОВІДОК І СЕРТИФІКАТІВ!
Виїзд у нас був з України до Румунії - на кордоні документи НІХТО НЕ ПЕРЕВІРЯВ! На румунській стороні собаку погладили по носу, і то тільки тому що вона його висунула з вікна, коди оглядали машину. ВСЕ!
🛫В аеропорті: ніЯкого окремого ветконтролю НЕМАЄ! Я шукала, чесно! Ви показуєте тварину у переносці співробітнику авіа компанії при риєстрації на рейс. ❗️Важливо: ви не можете зробити онлайн-чекін якщо у вас у бронюванні є додатковий сервіс типу перевезення тварини у салоні.
На митному контролі (там де ренгтген) попросять достати тварину з переноски і пройти з нею на руках через рамку.
💺У літаку: нам не дозволили діставати її з переноски. На цьому етапі шляху собака просто спала у сумці під сидінням.
Пересадка аеропорт Франкфурт: ніЯких спеціальних петс-зон немає, якщо ви в транзитній зоні - на вулицю не вийти. Дозволено гуляти з тваринкою по аеропорту на повідку, і якщо трапиться вихід в туалет - просто треба за собой прибрати. 🧻Вологі серветки і пакетики будуть потрібні. ❗️або ваша вміє ходити на пелюшку - беріть із собою. Моя не змогла :(! Ще можна пошукати вихід на терасу. У нас такий був - один раз ми вийшли.
На рейсі до Канади: так само не дозволили діставати з переноски. Іноді брала на руки прямо з сумкою і так заспокоювала. ❗️❗️Тут дуже шкодувала що не взяла заспокійливих, бо собачка нервувала дуже. Так що якщо не впевнені що тваринка буде спокійна - краще візміть з собою седативні, зо пореклмендує ваш лікар і тримайте про всяк випадок. 🤞
Аеропорт Канади: по прибуттю у електронному тремінали при реєстрації треба вказати що з вами тваринка, вона підлягає декларації. 📄Тоді при виході з аеропорту після отримання багажу вам співробітники вкажуть куди пройти для огляду і декларації. Ось тут знадобиться паспорт тваринки. Дані перепишуть у декларацію ( офіцер сам все заповнить) і відправить вас оплачувати збір 36 $ у касу , це в одному залі. 🧾 Після оплати ви вільні! ) можна вийти з аеропорту і видихнути! 🎉🎉
Телефон українського офісу Lufthansa :
0 893 240 996
Переноску замовляли в Україні ось таку:
e-zoo.com.ua/ua/product-6928-collar-sumka-perenoska-dlya-kotov-i-sobak
Дуже зручна, але треба зафіксувати дно, щоб тверда пластина не гуляла, коли тваринка там крутиться.
Якщо лишились питання - в особисті.
-
Пригоди починаються !!!))
-
Квитки на собаку купляв під час дзвінку у авіакомпанію коли брали звичайні квитки. А що кажуть коли додзвонюєтесь на номери?
-
Чи контролювали вашу собачку щодо вакцини від сказу?
Я вилітатиму з Праги в Торонто ( вчора, 12.8 отримали вакцину від сказу). Маю котика, 3,5 кг . Обставини не дозволяють чекати 21 день після вакцини,- виліт планую на 22.8. Можливо маєте якусь інформацію щодо карантину для тварин? Де і скільки це коштує. Наперід дякую за відповідь -
Я надіялась, що теж орендую😭
-
А как же их тащить и + свой багаж?
-
Дякую 🙏 У мене котик,маю сумку для неї- але після прочитаного ,сумніваюсь що ця сумка підходить 😬