Pets to Canada
-
Так ми чекаємо ще місяць потім візьмуть кров на титри, а потім тільки видадуть сертифікат після результатів
-
Вчора вакцинувала свою кицьку, але 21 день немаю в запасі....( маю лише 10 днів😬)тож намагаюсь дізнатися чи є можливість карантини для кота і яка буде ціна
-
Я маю паспотр , чіп + вакцина
-
Не знаю що таке титри
-
Титри - показник чи є імунітет після вакцинації у тварини, бореться через місяць кров на аналіз. Потім кількісний показник (титри) і є підтвердженням імунітету
-
Тож іншої можливості, як шукати варіант карантину для неї,тому що , я немаю можливості летіти пізніше і немаю ким її передати потім😭
-
В Канаді по прильоту
-
Boehringer Ingelheim
-
А у щенка Versiguard zoetis
-
Я не знаю точно щодо карантину, бо з Туреччини не потрібен. Але як так розумію якщо ви тільки зробили вакцину, то на титри не встигнете . Там може це зай е час чекати результат. Я б не ризикувала відправляти свого друга, бо не впевнена що авіалінії добре її довезуть в багажнику відділі (там має бути увімкнення обігрів при перевезенні тварин), бувають сумні випадки
-
Я НашлаЕсть
-
Ми плануємо Варшава Торонто Лот,Торонто Вінніпег Джет Вест.
-
Я її хочу брати в салон літака
-
не за питання жеж, а за ваше хамство. На питання я вам відповів.
-
Летимо з Праги( можливо Відня)
-
Тоді мабуть переность виліт, бо без документів ніяк, якщо з самого початку не було протипоказань до вакцинації
-
А підкажіть будь ласка, де можна той список глянути з назвами виробників щеплення, які Канада приймає. Не можу ніяк знайти((