Pets to Canada
-
Кстати,а обязательно иметь наклейки там где название прививки.У нас наппример вет написал воучную?
-
Я в своих не оч то и уверенна,так как там еще и страны пишут рядом
-
В скайпі набираєте канадський номер починаючи з +1...
-
Вестджет на сайті є контакти. Щоб зателкфонувати потрібно або з телкфону міжнародний дзвінок, або вайбераут, або скайп по номеру телефону, зо на сайті. Ми телефонували і таким чином купувади квитки на себе та на тварин.
-
ви дужеее уважний читач, . Тут переписка про різні авіа.. найбільше про Lot звісно, так як більшість летить з Польщі і це прямий переліт. Та й про інші авіа мова ведеться ... Але то треба читати, а це довго...Відповісти зверхньо куди швидше.
-
я прочитала ваші зверхні повідомлення і якось не захотіла розбиратися у вашій проблемі...)
-
і ви проходьте шановний. На цьому закінчимо.
-
По правилам має бути чіп, потім вакцинація. Є період в 21 день, коли тваринка може бути не допущена. Сподіваюсь, що у Вас все вийде. Просто розраховуйте, що можуть бути питання. Але найкраще, що Ви можете зробити, то це зателефонувати до авіакомпанії і сказати свою ситуацію. Відштовхуйтесь від першоджерел. Тут в чаті у коєного своя історія і ситуація. Ваша може відрізнятися - інша країна, інша авіакомпанія, інший термін перебування в Європі і так далі. Тому відповіді у Вас будуть дострвірні тільки від авіакомпанії
-
🙏🙏 дякую за пораду
-
Ми з французом будемо летіти джет Вест.
-
А существует ли список одобренных
-
Канадой вакцин?
-
Польша любит ставить Rabisin. А Канада вроде тоже не против европейских вакцин.
-
Девочки подскажите те кто будут ехать из Украины в Галифакс ? Может кто то согласится купить лекарства самые необходимые а я в аэропорту заберу и денежку вернут