Pets to Canada
-
Для мелких пород собак тоже подойдёт
-
Подскажите, мы тоже купили билеты от Lufthansa, как строго отслеживали вес, если вдруг будет 8100 с переноской? Усиленно «худеем» нашего кота, но пока только -100 г, впереди еще полтора месяца но очень переживаю за его вес. И еще кто-то нам сказал что требуют вентиляцию в сумке с 4 сторон, мы вчера нашли переноску но там окошки только с двух, могут ли быть проблемы с этим? Нашли такую, как на фото и не понимаю подходит она или нет. Размеры Lufthansa 55/40/23, с общей 118 см, а эта немного другие размеры но общая 111 см. Вроде как не выходит за размеры. Буду благодарна если подскажете. У нас вылет с Софии/Франкфурт/Ванкувер
-
Трудно найти точные размеры везде есть какието отклонения, не понимаю как тогда искать 🤯 думала общая сумма для этого и указывается(
-
Да, смотрим мягкую и максимально легкую, у нас кот очень медленно худеет и очень переживаю
-
Благодарю! Я сейчас в Украине я могу сделать сейчас ей прививку , если от той что в паспорте прошло три месяца ?
-
У вас транзит через Польщу бува?
-
У нас Еще порода шотландский вислоухий а их люфтганза в багажное отделение не берет, в общем до 7 октября надо срочно скинуть минимум 600 г(((
-
Ми своїм ставили вакцинацію теж ще раз, бо ніби та, що безкоштовна, не проходить
-
Нам для Канады )
-
Зрозуміла. По їх державним правилам офіційним чорним по білому вказано, що не треба для українців. Плюс до того, якщо навіть без вакцинації, то пускаютт, але роблять. Тому здивована. Ми ще не перетинали. В нас 4 тваринки і ми багатодітні. Чоловіка можуть теж не випустити:). По закону мають, але тож прикордонники, там типу якщо не сподрбався, то можуть не випустити, не впустити. Титри не робили і не будемо. Вже нема коли, і дорого для 4 тварин. Дорогу оплатили, всі літаки оплачені. Короче, буде шикарна лотерея 25.08:). Вже змириламя, що може бути все, що не може бути:). Подивимось
-
Так, вже бігали по питанням щодо чоловіка:), то вже розуміємо, що буде ще той квест. Ми на потязі їдемо. О, ще й замість 5 місць взяли 8, викупили 2 купе:)
-
Ми летіли з Польщі, титри вони не вимагали, але кожну бумажку дивилися, кожну вакцину. Дозвіл на виїзд з Європи, довідка про здоров‘я від держ польського лікаря, все ксерили, ще свої дали бумажки. Так довго, що ми запізнилися на літак і дякувати Богові, що нас трошки почекали, бо була б біда. Ми летіли з вівчаркою та кішкою.
-
Дякую. Ми будемо з Києва їхати 25.08. До вета тут йдемо 22. 08. А в Польщі це будуть вихідні. То там не зможемо нічого взяти.